Poyrazlar Gölü Kampı 20-21 Ağustos 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Evet beyler hanımlar. Yarın otobandan çıktıktan sonra gördüğümüz ilk markette alışveriş yapalım.

Aklıma gelenleri yazayım, unuttuğum Olursa hatırlatın.

1. Çay
2. Su
3. Ekmek
4. Şeker
5. Mangal teli
6. Kanat, köfte, sucuk vs.
7. Domates, hıyar vs.
8. Kağıt bardak , tabak vs.
9. Peynir, zeytin, kahvaltılık.

Çay dedim di mi :p

Valla ben kendime cam bardak getiriyorum, isteyen çay için getirsin.

Bir de birisi yedek demlik getirirse şahane olur. Bir demlik yetmez, çok çay içiliyor açık havada.

Arkadaşlar bence bir whatsapp grubu kurun. Katılanları katılmayı düşünenleri ekleyin. Pazar günü bende duruma göre katılabilirim belki. Pulsarlı arkadaş sıkıntı yapma 120 130 km ortalama bir seyir hızı olursa çok rahat gidersin ve takip edersin filoyu :) Geçen hafta erikliye gittim geldim rüzgarlık cam olmayışından dolayı rüzgardan acayip dayak yedim ama onun dışında gayet rahat sorunsuz gittim geldim. Camın yoksa mutlaka al başka bir sıkıntın olmaz.

Arkadaşlar bence bir whatsapp grubu kurun. Katılanları katılmayı düşünenleri ekleyin. Pazar günü bende duruma göre katılabilirim belki. Pulsarlı arkadaş sıkıntı yapma 120 130 km ortalama bir seyir hızı olursa çok rahat gidersin ve takip edersin filoyu :) Geçen hafta erikliye gittim geldim rüzgarlık cam olmayışından dolayı rüzgardan acayip dayak yedim ama onun dışında gayet rahat sorunsuz gittim geldim. Camın yoksa mutlaka al başka bir sıkıntın olmaz.

teşekkur ederım öncelikle.
cam düşünüyorum aslında ama bulamadım henüz ben tuzladayım cumartesıde calısıyorum hafta sonları heryer kapalı kalıyoruz böyle netden de guvenip alamadım açıkcası

Super Moderator
Olcay ben sana is olurum cadir yatak tulum disinda bi halt yok bende :)))))

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Buluşma yerinde en ileride, en sonda ki Yeme içme yerinde buluşalım. Birbirimizi aramayalım.

Zeytinburnundan yola cikiyorum. Yagmur "arkandan geliyorum" diyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:27 ----------

Erken geldim heralde:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
6 kişiyiz şimdilik

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------

Değişiklik yok, poyrazlar gölü'ne devam.

Herkese iyi yolculuklar ,benim kadro genişledi hanım çocuk hep beraber geliyoruz , onlarda merak ediyorlar

Hava durumu yol bilgisi atarsanız iyi olur yolculuk nasıl geçti?
Yağmur yarın sabah saatlerinde görünüyor ogleden sonra açık Sakarya için dönüş yolculuğu rahat olucak öyle görünüyor

Mekana varıp kuruldunuz mu arkadaşlar? Bir kaç resim ekleyin de , gitmeye üşenenler bi gaza gelsin.

Mersin İl Temsilcisi
kazasız belasız bir rapor umudundayım. tekeriniz düz bassın arkadaşlar..
dualarımız sizinle :)

( kıskanıyom laaannnn )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar