Racing motor sevmeyen bir tek ben mi varım ?

Ne biliyim daha yaşım 18 bu yaşımdakilerin çoğu hasta bu tiplere geçen r25 sürdüm şehir içinde zulüm gibi resmen dönmüyor gidon :) Motosiklet zevk için sürülür derler o yüzden racing alınır derler ama şehir içinde zulüm uzun yolda bel boyun ağrısı sanki pistemi çıkıcaz. Hiç bir işlevi yok. Şuan bile kendi kendime diyorum hayatım boyunca racing motor almam diye.

Anlayamazsınız beni en büyük çeken o sesi o görünüşü motorun yaptığı torklar rüyalarıma giriyodu :(
nE5GRV.jpg

benim yaş 35 bende pek sevmiyorum. rahat görünmüyor sürücünün pozisyonu. motoru görünce sırtım ağrıyor:)

kişiden kişiye değişir. ama herkes hayatında bi kere denemek ister bence o torku hissetmeyi 300km ile gitmeyi. kimisi cesaret edebilir kimisi edemez

Zamanla insan değişiyor,scooter tarzı motosikletleri sevmezdim,uzun soluklu gezilerde süper,bol bol bagaj,zincir gerdirme,yağlama derdi yok
Belli olmaz,ileride fikirlerin değişebilir

Obs

R25 in neresi donmuyor? 1000rr falan duz gitsin bir tek o zaman 😂😁 Saka bir yana ss cok yuksek cc oldumu izdirap hem sana hem ona!

tercih meselesi. herkesin hayatına kimse karışamaz. ben de çok sevemedim :)

R25 bu sınıfta en rahat model olabilir ki gidon acısı racing sınıfına göre o kadar da dar değil. Çok sıkışık olmadığı takdirde İstanbul'da sıkıntı yaşamıyorum. Oturuşu öyle aman aman yatmayı gerektirmiyor. Bilmiyorum sadece bana mı rahat geliyor. Tabi ki bi touring naked Enduro rahatlığı yoktur.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben severim. ama istanbul trafiğinde hiç bir araç çekilmez o ayrı mesele.

trafiğe kızıp motora laf söylüyorsun gibime geldi. (konu açan arkadaş sana diyorum ha)

Nefretinizle aski ancak pistte supersport surdugunuzde ayirt edebilirsiniz. Bunun disinda yolda otobanda veya sehiricinde supersporttan alacaginiz hazlardan cok daha fazlasini onlarca farkli motorla alirsiniz.

Yani SSlerden nefret edin tabii ben de ediyorum. Ama pistte bir kere SS surun neden onun ayri bi tutku oldugunu o zaman anlarsiniz.

ben daha çok olduğu yerde düşse bile 2-3 bin tl masraf çıkardığı için sevmiyorum. En güzeli naked.. ver çoşkuyu kolonlar inlesinn. At yere hacı yatmaz gibi geri kaldır devam et.. Elcik koruma, koruma takozu yada demiri, arka slider..

Geçen biri de commuter alınır mı diyordu. Aslında yapmanız gereken tek şey hatta millet olarak yapmamız gereken şey insanları zevkleriyle, renkleriyle kabullenmek. Yeter ki vatana millete zararı olmasın. Gelelim benim zevkime "VanVan"(dağ, bayır, bucak, patika, asfalt, max100km oh mis!)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar