farklı fikirlere ihtiyacım var , çözemedik bir türlü.

merhaba arkadaşlar,

ön farım aydınlatmıyor, çeşitli tamircilere gittim, çoğu başından savdı tavsiye verenlerde kimisi zenon tak diyor, kimisi camı solmuş, zenon da taksan fayda etmez diyor, parlatıyorlarmış falan dedi, antalya eski sanayiye gittim parlatan yok,ya da ben bulamadım, herkes de bir hava zaten. farı komple alayım dedim 80 tl diyorlar ,gereksiz buldum bu kadar parayı.

bana tavsiye verebilecek olan var mı, lamba yanıyor uzun kısa da çalışıyor ama sadece yanıyor, olduğu yerde yanıyor yani, karanlıkta önüme düşen ışık bisiklet dinamolu farı kadar falan.

belki basit saçma bir konu gibi gelcek ama, koskoca antalyada çözüm bulamadım ben buna 3 gündür.

by8r98.jpg
[/url][/IMG]

xenon iyi olur fakat tuşları falan eritiyor motosiklette.O solukluğu diş macunu ile 5 dk süngerle ovalarsan çıkacaktır yumuşak sünger olmasına dikkat et ayrıca beyaz ampül varsa onu sök orjinal sarı ampülü tak beyaz ampüllerde aydınlatmıyor

Tasın içindeki parlak kısım karardıysa yada eridiyse ne yaparsan yap aydınlatmaz

Aslında yenisini almak kesin çözüm, malum video sitesinde bir çok uygulama mevcut, diş macunundan polisaj cilasına ve kalından inceye doğru su zımparasına kadar, tavsiyem diş macununu fara sürüp temizlik süngerinin yeşil tarafı ile iyice ovup sonrada cila yapmak, ancak eski haline dönmesini beklemeyin

Camı diş macunuyla fırçala bir süre idare eder. Normal farla çözersin böylece.

çok teşekkür ederim, diş macununu içten mi uygulamam lazım? sökmeden yapabilir miyiz?

Dostum araba pastası ile sil iyi bastır şu zımparası ile zimparala tekrar pasta yap tertemiz olur pasta makinası bulabilirsen çok kolay olur elle biraz uğraşırsın

xenon iyi olur fakat tuşları falan eritiyor motosiklette.O solukluğu diş macunu ile 5 dk süngerle ovalarsan çıkacaktır yumuşak sünger olmasına dikkat et ayrıca beyaz ampül varsa onu sök orjinal sarı ampülü tak beyaz ampüllerde aydınlatmıyor

olay budur. hatta biraz daha yüksek watt sarı ampul kullanırsan iyi olur. ama çok yüksek değil, arkadaşın dediği gibi duyular erir

80 TL ver hallet kurtul diyenler olabilir. O zamön da çan çin çona binmenin anlamı kalmaz.

14 TL lik çözüm varmış zaten.

Kanuni de parçayı satın alıp bayiye istiyorsun sonra gidip bayiden alıyorsun.

Bu markada da bu sistem olabilir. Bi araştır derim.

tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim, iş çıkışı sanayiye gittim, 15 tlye boyacıya parlattırdım, cilaladı vernikledi zımparaladı bir şeyler yaptı, sonra ampulu değiştirdim kendim evde ve aşağıda görüldüğü gibi çözüldü, aklıma bu fikirleri veren siz değerli üyelere teşekkür ederim sonucu paylaşmak istedim..

img-20160810-wa0007.jpeg

img-20160810-wa0009.jpeg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim, iş çıkışı sanayiye gittim, 15 tlye boyacıya parlattırdım, cilaladı vernikledi zımparaladı bir şeyler yaptı, sonra ampulu değiştirdim kendim evde ve aşağıda görüldüğü gibi çözüldü, aklıma bu fikirleri veren siz değerli üyelere teşekkür ederim sonucu paylaşmak istedim..

http://www.imgim.com/img-20160810-wa0007.jpeg
http://www.imgim.com/img-20160810-wa0009.jpeg
https://www.youtube.com/watch?v=ISEVKtonaLA

süper oldu dün akşam denedim trafikte, oh be dünya varmış dedim, artık görebiliyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar