- Konu Yazar
Çalışmam professiyonelce değil tabiki işimden vakit buldukça motoruma bişeyler yapmayı eğlence haline getiriyorum.
motorum asya motor 150 elegant (170cc)
internetten kişisel satış sitesinden aldığım bi-xenon bmw çıkması merceği motorun orjinal farı ampül far ile değiştirmek yerleştirmektir.
Amaç.. Orjinal farın karşıdan gelenin göz alması ve sönük yanması,
bi-xenon far uzun kısa olarak motorlu mercektir, net bir görüş sağlar ve karşıdan gelenin gözünü almaz sağlıklıdır.
eski hali

Son hali

Malzemeler
orjinal söktüğümüz far tası
mercek
zenon balast ve ampül
gerekli aletler

Kısa

Uzun

jak bağlantısı

Kısa
Görüldüğü gibi üst taraf karanlık aşağı taraf oldukça parlak ışık

Uzun

Arkadaşlar burda ise son hali ve 46 lık bagaja Led stop yaptım detalı anlatmak isterim zamanım olunca onuda anlatıcam.
aynı ledler üzerinden stop a basınca fazla yanıyor park da ise düşük yanıyor... bir adet 1k 4w direnç ve 1n4001 watlı diyot ile yapabilirsiniz.

gerisi size kalmış arkadaşlar biraz zaman ve hobi olarak yapılabilir. teşekürler.
motorum asya motor 150 elegant (170cc)
internetten kişisel satış sitesinden aldığım bi-xenon bmw çıkması merceği motorun orjinal farı ampül far ile değiştirmek yerleştirmektir.
Amaç.. Orjinal farın karşıdan gelenin göz alması ve sönük yanması,
bi-xenon far uzun kısa olarak motorlu mercektir, net bir görüş sağlar ve karşıdan gelenin gözünü almaz sağlıklıdır.
eski hali

Son hali

Malzemeler
orjinal söktüğümüz far tası
mercek
zenon balast ve ampül
gerekli aletler

Kısa

Uzun

jak bağlantısı

Kısa
Görüldüğü gibi üst taraf karanlık aşağı taraf oldukça parlak ışık

Uzun

Arkadaşlar burda ise son hali ve 46 lık bagaja Led stop yaptım detalı anlatmak isterim zamanım olunca onuda anlatıcam.
aynı ledler üzerinden stop a basınca fazla yanıyor park da ise düşük yanıyor... bir adet 1k 4w direnç ve 1n4001 watlı diyot ile yapabilirsiniz.

gerisi size kalmış arkadaşlar biraz zaman ve hobi olarak yapılabilir. teşekürler.
Son düzenleme: