Merhabalar arkadaşlar, Yaklaşık 1 aydır bende xvs 650 sport modeline sahibim. Forumu bolca inceledim fakat atlamış olma ihtimalime karşı sizlere birkaç şey sormak istiyorum. Öncelikle elektrik tesisatını hatta mümkünse gaz,fren ve debriyaj kablolarını krom görünüme geçirmek istiyorum. Bunun için duş borusu dışında ne kullanabilirim. Mümkünse görsel ve link istiyeceğim sizden. İkincisi ise Ankara'da düzgün ve güvenilir sele yaptırabileceğim neresi var. Mevcut seleleri bozmak istemiyorum. Onun yerine özellikle artçı için daha konforlu bir şeyler arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.
Orjinal yamahalar pahalı seti 300 dolar civarına geliyor. Magnum nispeten daha ucuz gibi ama oda 250 dolar civarı seti.. En güzeli ebayda metre usulü satılan kaplamalar var. Biraz işçilik ister ama memnun kalırsın. hemde çok çok ucuza halledersin.
Yardımcı olabileceğinizi düşünmüştüm. Fakat hiç yönlendiren arkadaşım yok.
Bobber farklı bir olgu adı üstünde kesip biçilecek, sen uyduracaksın parçaları. Ancak istediğin belli bir parça olursa ona göre nereden bulabileceğin konusunda yönlendirebiliriz. Ama %99 ebay olacak bu yönlendirmeler..
Cok tesekkurler @draggy yarin bi gidicem.
Bir de aktif olan bir dragstar grubu var mi? Tur programlari , toplantilar falan organize edilen.Katilmak isterim.
Facebookta "Star Riders Turkey" yazarak ulaşabilirsin.