Oturduğun semte sanırım bu takas teklifini eden yanışım yoksa şehir içi kulanıma vitesli karşıyım he bide fazla ele tutulmayan bilinmeyen bide italyan bir modele asla o kadar parayı gömem o kılasmanda tercih edilen motorlar beli paramın hesabını bilmiyor olsam alırım bıkınca ölü fiyatına satardım şuanki çöpe atıcağım bütcem 4 5 bin tl idi tayvansı bir scooter aldım misal verdim gene bu tür ufak cc scooter alıcı olur bi gaz firen ama bahsetiğin modeler her aklı selim almaz servis ücretleri yedek parça ücretleri hani ne düşmeye gelir ne çarpmaya garajda bakmalık mubarek
Not: Tahminim ducatiyi senle takas etmek isteyen scooter rahatlığı deyilde kulandığı aleti elnden çıkarmak için hemen satılcak modelerle takas düşünüyor benim fikrim sadece uzak dur bana dua et![]()
Aynen adamda aynısını söyledi. Kolay satabileceğim motor istiyorum dedi orda pot kırdı sanırımPeki CBF 1000 2010 hakkında ne düşünüyorsun böyle bir teklif daha geldi adamlar üstüne para istemiyor.
696si olmayan herkes konuşuyor, mantık şu: italyan mı her amele alamaz mı kesinlikle o motor güzeldir.
696si olmayan herkes konuşuyor, mantık şu: italyan mı her amele alamaz mı kesinlikle o motor güzeldir.
Oturduğun semte sanırım bu takas teklifini eden yanışım yoksa şehir içi kulanıma vitesli karşıyım he bide fazla ele tutulmayan bilinmeyen bide italyan bir modele asla o kadar parayı gömem o kılasmanda tercih edilen motorlar beli paramın hesabını bilmiyor olsam alırım bıkınca ölü fiyatına satardım şuanki çöpe atıcağım bütcem 4 5 bin tl idi tayvansı bir scooter aldım misal verdim gene bu tür ufak cc scooter alıcı olur bi gaz firen ama bahsetiğin modeler her aklı selim almaz servis ücretleri yedek parça ücretleri hani ne düşmeye gelir ne çarpmaya garajda bakmalık mubarek
Not: Tahminim ducatiyi senle takas etmek isteyen scooter rahatlığı deyilde kulandığı aleti elnden çıkarmak için hemen satılcak modelerle takas düşünüyor benim fikrim sadece uzak dur bana dua et![]()
Nokta kullansanız çok daha kolay anlaşılacak yazdıklarınız. Böyle kelime kalabalığı gibi oluyor. Okunmaya değmiyor. Faydalı bir şey yazdıysanız da güme gidiyor.
Kullanılmış küçük Ducati alması ucuz, kullanması pahalı olur, değmez, ne masrafa, ne çıkaracağı potansiyel problemlere...
CBF1000 her türlü gider. Eski fireblade motorları ecnebilerin deyimiyle "kurşun geçirmez." yine de bir baktırmakta fayda var.
Arkadaşlar selam,
Bende Xmax 2015 Momodesign var. Ducati Monster 696 2010 ile takas teklifi geldi.
Değerlendirmelimiyim. Monster 696 nasıl bir motor ?
Teşekkürler
"Forum kuralları var, yazman yoksa okuman vardır diye tahmin ediyorum"Doğruda gardaşım benim ilk öğretim terkim kısaca cahil cuhalayık dua ette bu kadarını beceriyorum kapiş![]()
"Forum kuralları var, yazman yoksa okuman vardır diye tahmin ediyorum"
Yazardım ama tartışmak istemiyorum. Yoksa yazardım yani![]()