arkadaşlar xcıty 250 alarak aranıza katıldım. rodajı bitmedi daha. ancak kafamı kurcalayan bir konu var. 1,5 lt depoda benzin var iken 330 km yol yaptım demiş harbitürk arkadaşımız. benzinlikten depoyu doldurup şu ana kadar yaptığım km 200km ve neredeyse benzin bitmek. motor yeni o yüzden mi yoksa bir yanlışlık mı var bu rakamlarda.... cevaplar için şimideden teşekkürler...
İzmir deki servisleri tanımıyorum. Fakat XCITY nin 10000 bakımında önemli bir iş yok ciddi bir fatura çıkmaz(bir arıza yoksa)..merhaba x city kullanıp izmir de oturanlardan bir ricam var 10000 bakımı yapılması gereken bir makine almayı düşünüyorum yakınlarda güvenilir ve hesaplı bir servis (cok ucuk rakamlar okudum formda) tanıdık bilen varmı birde yaptırdıysanız orada tahmini ne kadar tutuyor yardımcı olabilirmisiniz
Her iki motoru da kullanmış biri bu yorumu yapabilir. Deneme imkanı bulabilirsen kararı kendin verirsin. Her ikisi de iyi motordur.Merhaba,
Şu an SYM Allo kullanıcısıyım. Tatlı bir scooter, ayakların sağlam yere basışı, izin verdiği hakimiyet ve yumuşak kullanış , süper bir scooter ve hiç bir şikayetimde yok aslında, cc düşük ve bundan dolayı motorumu değiştirme kararı aldım, aklımda tek bir marka vardı Vespa xl 150 ancak bir kaç kez deneme sürücü yaptımki hayalkırıklığı; karizma ve görünüşüne hiç bir şey diyemem ancak motordan gelen tipik ses, sert selesi, yüksekte oluşu, motorun üzerinde kendimi emanet gibi hissettim, tabiki birkaç sürmekle anlaşılmaz ama yine de sürüş keyfi bulamadım, sonrasında Scarabeo 200 dediler , onu da denedim, kazulet gibi motor, hiç bir zerafeti yok, sert ve üstünden atacak gibi, kafam karıştı. Son karar olarak xcity ve Piaggio xevo 250'ye bakıyorum, formları okuyorum v.s Hani bu kadar scooter ismi sıraladağıma bakmayın, önce tam bir kararla gidiyorum, tamamdır diyorum ama deneme sürüşü yaptıktan sonra görüyorum ki bana uygun değil buralara kadar geldim, şimdi deneyimlerinize ihtiyacım var ve objektif fikirlerinizi rica edeceğim. Yamaha Xcity mi Piaggio xevo 250 mi dersiniz, konforlu, atak ancak yumuşak, selesi yere daha yakın oturaklı ve diğer teknik özellikler açısından hangisi daha uygundur?.. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.. Selamlar,
Xcity 250 için 30 bin km dert edilmez. Benim XCity de 30 bin km. yi aştı. Şehir dışında olduğum için 10 gündür yatıyordu. Bugün geldim. Tek marşta çalıştı. Yalnız, ikinci el motor Expertiz yapmadan alınmaz.Arkadaşlar Merhaba,
30000 km üzerinde bir Yamaha Xcity almayı düşünüyorum satan kişi tüm bakımlarının tam olduğunu söylüyor ve motor temiz görünüyor. fakat benim 30000 km üzeri olmasından kaynaklı kaygılarım var siz ne dersiniz 30000 km üzeri bir motor almak ne derece doğru.
xcity'de trip-1 ve trip-2'yi sıfırlayamıyorum. Sorun var sanırım, her iki tuşa 5-10 saniye bastığımda oluyordu, şimdi olmuyor. motor 2015, 2.000km.de. benzer sorunu yaşayan oldu mu?
Sorunun cevabını aşağıdaki asıl xcity başlığında cevapladım. Moderatörler bu başlığı ya kilitleyip, yada asıl başlıkla birleştirsin lütfen.