Bu motoru kimse beğenmedimi yaf
freenautilus alıntı
Yamaha X-city İncelemesi
Merhaba arkadaşlar.Honda dylan’ımla kaza yaptıktan sonra yeni 250cc motor arayışına girmiş ve uzun araştırmalar sonunda beverly 250 yeni kasa ile Yamaha x-city arasında kalmıştım.Kararsız kalmışken Yamaha’nın 1350 ytl indirime gitmesiyle oyumu x-city den yana kullanmıştım.Motorum ve ben hala birbirimize alışma sürecindeyiz.Henüz 600km oldu.Ama bugün motoru yıkadım ve hazır temizken aklımdaki incelemeyi erkene almaya karar verdim Buyurun, huzurlarınızda Yamaha X-city 250:
X-city birçok açıdan mavi üzerine düşünülmüş bir scooter.Sele içi,far camları,rüzgarlık camı gibi öğeler motorun renginden bağımsız olarak mavimsi tonlarda.Dolayısı ile mavi motor çok hoş duruyor.Sele seçenekleri ise siyah ve kahverengi. Ben siyah sele sadece siyah renkte olduğu için bunu tercih ettim.Kırmızı iple yapılan dikişler güzel bir estetik kazandırmış.Hep söylendiği gibi, zor renk bu siyah.Çiziği ve kiri nispeten fazla gösteriyor ama kırmızı stoplarla da çok güzel bir ikili oluşturuyor.Boyalı grenaj harici plastik aksamlar sele altı hariç siyah renkli.Plastik kalitesi yeterli.
Motora bindiğimde ilk dikkatimi çeken önceleri üstünden bakmaya alışmakta zorlandığım ön cam oldu.Rüzgar tam kaskımın üstünden geçiyor, tüm gün vizörüm açık gezebiliyorum.Ön panel sade ve işlevsel.Benzin göstergesi, hız ve motor sıcaklığı analog; toplam kilometre,trip1-trip 2,hava sıcaklığı ve saat dijital olarak sunuluyor.Ekranın yanındaki düğmelerden ayarlanıyor.Uzun far,sinyaller ve arıza göstergeleri için ayrı ledler mevcut.Benzin lambası yandığı zaman dijital ekran değişiyor ve lamba yandıktan sonra gittiğiniz kilometreyi göstermeye başlıyor.Motorda immobilizer yok.Aynalar yeterli alanı gösteriyorlar.Ayna kollarını kapatan kılıf biraz daha özenli olabilirdi. Elcik kavraması güzel, kontrollere ulaşmak kolay.Resimde görülen elcik korumaları kendim yaptım.Yapım süreci ve açıklamasını ayrı bir başlıkta anlatacağım.
Gidonun altındaki boyasız kısımda bir eşya kancası ve yeterli büyüklükte torpido gözü mevcut.Anahtarla kilitlenebiliyor.kilitlemezseziz mandalı çevirerek açılıp kapanıyor.
Onun altında yakıt bölmesi kapağı var.Hafifçe içeri basıp bırakınca 4mm dışarı çıkıyor, kendinize çekip açıyorsunuz.Depo kapağı anahtarla açılıyor.
Motorun kullanımı oldukça keyifli.Trafikte kıvrak ve dengeli,ağırlığını hissettirmiyor(çalışmıyorken biraz zorluyor tabi) 16 jantlar ve egzos sesi sayesinde enduro scooter kullandığımı düşünüyorum.Lastikler pirelli sport demon modeli.Şimdilik iyi gibi bakalım. Yolu yukarıdan görmek keyifli. Gece farlar eski motoruma göre daha iyi aydınlatıyor.Kısada sağ taraf,uzunda sol yanıyor.
Rodajda olduğum için tam performansını bilmiyorum ancak kalkışları güzel geldi bana.Tabi zorlanırsa arka atabilir.İleride performansa ve hıza yönelik ek bilgiler verebileceğim.
Motorun kontraya verdiği tepki güzel ve hızlı.Virajları çok yatırmadan alıyorum şimdilik ama güvenle yatacak hissi veriyor.
Ön amortisörler sert.tümsek yada ülkemizde sık görülen engebeli asfaltlarda biraz rahatsız ediyor.Ama arka amortisörler makul sertlikte.(ayarlı) Frenler, balatalar alışana kadar yusuflattı ama şimdi güzel ve yeterli.Henüz sınırlarını zorlamıyorum.İleride ek bilgiler veririm.
Sele oldukça rahat ve destekleyici.İki farklı desende yapay deri ile kaplanmış.Yüksekliği 79cm olmasına rağmen tasarımı sayesinde(boyum 1,68 ) ayaklarım tam tabana yakın yere değiyor.Ayağı uzun yolda uzatmak için yer yok ama çok problem yaşamadım.Selede artçı için de güzel ve yumuşak
bir zemin hazırlanmış.Artçı ayaklıkları da oldukça şık.
Sele altı anahtarla kontaktan açılıyor ama nedense bazen oldukça sert.Showrumdaki diğer x-city ler de de aynıydı.Zamanla pürüzsüzleşir sanırım.Sele altı bagaj x-maxa göre oldukça yetersiz ama dylan’a göre daha kullanışlı ve hacmen büyük.Kask almıyor çünkü derin değil.Ama uzunlamasına olması bazen çok işime yarıyor.Sele altındaki bir kapak altında akü ve motorun servis bilgisayarına bağlanmasını sağlayan soket var. Sele altı mavi plastikten.Çok kolay çiziliyor ve altından açık mavi renk çıkıyor.Zemine kumaş bişeyler koymak gerekli.Yeri gelmişken, siyah plastikteki sürtme vs izleri için önerim kesinlikle arap sabunu.Tekrar canlı siyah renge kavuşuyor.
http://img220.imageshack.us/img220/3705/image4ps8.jpg[/IMG
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5460/image3el1.jpg
Çanta takmak için artçı tutamağı sökülüp yerine aynısının arkaya doğru uzun olanını takarak orjinal görüntüyü bozmadan topcase takılabiliyor.(Ben sevmiyorum)
Tabii yakıt durumu da henüz oturmadı.3te bir gaz ve 80’i geçniyorum.Ama kabaca söylemek gerekirse depoda 1-1.5 lt yakıt kalmışken 330 km yapmıştım.Depo 10 lt.Enjeksiyon sistemi çok verimli tabi eski motorumdaki karbüratöre göre.Egzostan çıkan gaz kokusuz,tam yanmış halde çıkıyor.
Baya uzun oldu Aklıma gelenleri yazdım. Unuttuğum yada sormak istediğiniz şeyler varsa zevkle cevaplarım.
freenautilus alıntı