350 tl ye bakım mı? ohaa!
Servis zamanın gelince anlarsınız.Fiyatlar Şöyle
2 litre yağ 80 TL
Yağ filtresi 35 TL
Hava Filtresi 80 TL
Buji 25 TL
Toplam 220 TL
İstenen 380-420 aralığı dediler.Aradaki 200 TL gibi bir fiyat var o ne dedim.Tabii ki İŞÇİLİK.Nissan Qashqai aracım var.70.000 bakımına 500 tl verdim.Fahiş fiyat istiyor KTM servisleri. Daha sonra bir Bajaj servisi ile çözdüm olayı.Yağ filtreleri aynı. 20 TL Yağ filtresi, yağ aynı para zaten.hava filtresi temizlik BEDAVA, buji değişime gerek yok.İşçilik 20 TL toplam maliyet 120 TL. İnternet küçük bir araştırma ile SERVİS yazısını da sildim.Yola devam.
Şehir içinde mt07 yi aratırmı sizce? Daha doğrusu çevre yolunda sollamaya çıkınca gelir bir mercedes c180 geçer mi sizce? Kullananlar +100 km gibi hızlarda yollarda rahat sollama yapıyorlar mı?
tamam karşılaştırmayı unutalım. Otobanda gelip bir vw golf geçer mi mesela o yönden bakalım malup bizi öldürmemeleri için direk sekerek kaçmamız lazım. Adam 100 le giderken arkadan sellektör yapıyor. Oradan sıyrılmaya yeter mi alet?
Ehliyetim A sınıfı. Ve üslubunuz hiç hoş değil. Ben size karşı nasıl saygılıysam lütfen sizde aynı saygıyı gösterin. Klavye başında delikanlılık showu yapmak ne bu mecraya yakışır ne de bu konuya. Yorumunuza teşekkürler.Bir Hintli kardeşimizin videosundan alıntı zamanlar :
Top speed 170 Km/hr
0-100 00:05:40
0-130 00:10:01
0-150 00:16:68
Bahsi geçen video da bu : İzle kendin karar ver kaçabilir misin kaçamaz mısın nasıl kaçarsın...
https://www.youtube.com/watch?v=Le3sRHmWkzI
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
Bu arada yine bir atarlı genç vakasına denk geldim. Genç sen 390 felan alma ki zaten ehliyetin de yetmiyor. Biraz daha tecrübeye ihtiyacın var.
tamam karşılaştırmayı unutalım. Otobanda gelip bir vw golf geçer mi mesela o yönden bakalım malup bizi öldürmemeleri için direk sekerek kaçmamız lazım. Adam 100 le giderken arkadan sellektör yapıyor. Oradan sıyrılmaya yeter mi alet?
Ehliyetim A sınıfı. Ve üslubunuz hiç hoş değil. Ben size karşı nasıl saygılıysam lütfen sizde aynı saygıyı gösterin. Klavye başında delikanlılık showu yapmak ne bu mecraya yakışır ne de bu konuya. Yorumunuza teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,
Motorun alt kısmından egzozun çıktığı büyük parçadan tahmin ediyorum tangır tungur metalik bir ses çıkıyor, genel olarak 2500-3500rpm aralığında(rölantiden gaz verip 3500 devire kadar kestiğimde çok belirginleşip kayboluyor) bu ses geliyor ve üst devirlerde yine kayboluyor. Şaseye bağlayan vidaların gevşemesi sonucu metalle bu devir aralığında temas etmesi sonucu çıkıyor olabilir mi? Bu ses problemini yaşayan olduysa tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.
1.si senin neredeyse 2 katın yaştayım dolayısı ile saygıyı senden öğrenecek değilim + yazdıklarında saygılı davrandığına dair ben birşey göremedim 2. klavye başında delikanlılık falan hiç bana göre şeyler değil, yaptığımda yok. 3. Konuya ne yazacağım, nasıl yazacağıma da sen karar vermiyorsun, ilgili moderatör arkadaş uarılması gereken birşey varsa uyarısını yapar. 4.Eklediğim videoyu google amcaya "duke 390 0 to 100 km/h" diye yazınca ilk sırada çıkıyor. Senin gibi akıllı bir genç bunu kolayca yapabilir...
Biran önce kesin bilgiyi verseler herles rahatlasa. Gidip alıcam korkuyorum yeni modeli gelir diye.2017 de değişecek mi bu alet? Gece rüyalarıma giriyor namussuz. Baştan aşağı yenilenecek diyorlar ama hala bir çalışma göremedim.
tamam karşılaştırmayı unutalım. Otobanda gelip bir vw golf elime verirmi mesela o yönden bakalım malup bizi öldürmemeleri için direk sekerek kaçmamız lazım. Adam 100 le giderken arkadan sellektör yapıyor. Oradan sıyrılmaya yeter mi alet?
Motorum pulsar 200 ns. Ayrıca pki abi :SDFDSFF1000 cc altında bir motor kullanıyorsan her araba eline verir , hee arkandan gelen arabaya göre 1000 cc kullansanda eline verir. sağa çekilerek yol vermeyi öğrenebilirsin mesela. bu senin üslubuna göre verdiğim cevap.
kendi üslubuma göre cevap verirsem duke 390 170 km hıza kadar kesilmeden son performansıyla çıkan bir motordur. 100 de de gaz açsan gücünü kaybetmeden 170 e çıkar 60 da gaz açsanda videoda ki gibi çıkar.