Arkadasla bulustum bana kan grubumu sordu sonra birseyler ictik buz dolu kuvette uyandim bir kagitta ambulansi ara yaziyor ne yapmam gerekiyor ?
Ambulansı araman gerekiyor! hemde HEMENN!! :cherry:
Arkadasla bulustum bana kan grubumu sordu sonra birseyler ictik buz dolu kuvette uyandim bir kagitta ambulansi ara yaziyor ne yapmam gerekiyor ?
o değilde cidden bi buluşma vs ayarlanırsa gelmek isterim bende, haftaiçi iş çıkışı spor vs derken akşam-gece arası anca boş olabiliyorum..![]()
Dostum sen dahil 4 kişi olduk. Aynı yaş grubu, 3 CBR250 1 r25 müsait bir gün ayarlayalım.
Whatsapp grubu kuruyorum özelden face adresimi attım sana. Bir de numaranı verirsen gruba eklerim. :cat:
Cuma yada C.tesi buluşuruz tahminen.
Hocam iyileşip İstanbula geldiğimde seninle tanışmak isterim dünya gözüyle nuda900 görmezsem gözüm açık giderBuluşacağınız günü kararlaştırıp buraya yazarsanız ve uygun olursam bende gelirim bir çay içimineMotor hacmini boşverin isteyen herkes gelsin. Şehir içi buluşması zaten uzay mekiğin olsa da gidemiyorsun...
Buluşacağınız günü kararlaştırıp buraya yazarsanız ve uygun olursam bende gelirim bir çay içimineMotor hacmini boşverin isteyen herkes gelsin. Şehir içi buluşması zaten uzay mekiğin olsa da gidemiyorsun...
Bu aksam çıkalım ?
Buluşacağınız günü kararlaştırıp buraya yazarsanız ve uygun olursam bende gelirim bir çay içimineMotor hacmini boşverin isteyen herkes gelsin. Şehir içi buluşması zaten uzay mekiğin olsa da gidemiyorsun...
şşş arkadaşlar bende gencim. beşiktaşta oturuyorum amaale:
Ekledim. Ben çıkacağım bu aksam gibi görünüyor.
bu taraflarda güzel hani :rendeer:Motosiklet varsa bence uzak diye bişi yoktur. Bekleriz, dimi morphin?![]()
Hocam iyileşip İstanbula geldiğimde seninle tanışmak isterim dünya gözüyle nuda900 görmezsem gözüm açık gider![]()
Motor hacminden ziyade aynı yaş grubu oluşturmaya çalışıyorum. Yaş farkı ve Kültürel birikim sıkıntı olabiliyor.
Senin canavarın sesinden korkarız ama bi canlı dinlemek isterim. :cherry:
Numara alışverişi yapalım gruba dahil edeyim senide. :cat:
İnstagram hesabım (LİNK)
Facebook: "LİNK"
Dostum bu akşam Yenibosna tarafındayım çalışıyorum hala malesef. Bu nedenle katılamam.![]()
Yalnız buluşmak isteyen arkadaşlar ile iletişime geçebilirsin hepsi burada zaten.
Devamlı buralardaysan numara bırak veya face ekle senide dahil edeyim hocam. :cat:
şşş arkadaşlar bende gencim. beşiktaşta oturuyorum amaale:
harika, ekleşelim sağdan soldan. bi tane whatsapp grubu açsa ya konu sahibi arkadaş?Bende Yenileventteyim yakınız, karşıya geçilirse ortak biryerde buluşupta geçebiliriz.
Tuzladan merter mc donalds 40 dk arkadaşlar.
Yol uzak demeyin gelin istiyorsanız buluşmalara. Yarin aksam buluşacagiz bakalım terslik olmazsa.
Bende maltepede oturuyorum. 28 yaşındayım bilişim firmasında çalışıyorum. Müsait olduğumda haftasonları ufak kaçamalar yapıp genelde marmara çevresinde kamp atmayı severim. Akşamları veya haftasonları maltepe sahilde çaya çağırırsanız gelirim. Sonuçta çay ısmarlyan adam kötü adam değildir)
harika, ekleşelim sağdan soldan. bi tane whatsapp grubu açsa ya konu sahibi arkadaş?
Hocam sen hala bana numara yollamadın, at bi numara her şey whatsapp'da dönüyor şuan. :cherry:Bize 17-18 km'lik yol gözüküyor google mapste yamulmuyorsam. Kim kim buluşuyor ben konuyu kaçırdım sanırımBurası mı yoksa başka bir ekip mi ?