- Konu Yazar
ev kendi üstünemi kiramı ? :mrgreen:
Çadırda yaşıyorum.
ev kendi üstünemi kiramı ? :mrgreen:
Senin maaşın benim benzinime yetmezzaten yaşımızda uymuyor buyude gel:mrgreen:
Şaka yapiyorum bro:rendeer:
Senin CiCin bana fazla. Ayrıca şimdi benim yaşımda olmak için neleri vermezdin bi düşün derim. :mrgreen:
25 yaş bence güzel hep buralarda kalmak isterim şahsen. :cherry:
Ben senin yaşına tekrar gelemem ama sen benim yaşima geleceksin sonra mk niye dünyaya geldim ben diyeceksin![]()
Ben çay içmem sut içerim , lütfen.
27 yaşındayım.
Proje uzmanıyım.
750'lik cruiser kullanıyorum.
Böbreklerimi seviyorum.
Hocam bende içerenköyde oturuyorum. 24 yaşındayım. Motorum cbr 250 ama yeni başladım sayılır. Acemiyim yani. Uyarsa bende takılabilirim size bir buluşmada.
Sütlü kahve yapalım bari onu. :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
Attığım fotoğraf falan mı sıkıntı yarattı diye düşünmeye başladım. Çokta mülayim bir tipim var halbuki. ::winkwink
Hemen çözdünüz hedefimi. Neyse yakalarım ben sizi bir yerde. :thumleft:
İstanbul Maltepe'denim. Yaşım 30. Ama takılmalık değil ciddi ilişkiler arıyorum bu yaştan sonra. :farao:
Aıl noktayı atlıyoruz adam bilgisayar mühendisi yalnızlığın dibini sıyırmış hiç zarar gelmez arkadaştan bize küçük sürprizler bile yapar hem formatta atar bilgisayarımıza :cherry:
Menengic kahvesinde uzlasiriz bence.
Su son dönem evlilik programlarında " çay içelim " muhahbbetine yeni soluk getiren sut içerim diyen teyzeye selamlar ::facepalm::
Memengic kahvesi sütle yapılıyorTV dahi izlemediğim için espiriye uzak kaldım, açıklama gereği duymuş bir de garibim. :thumleft:
İşin garip tarafı Menengic kahvesi diye bir şey olduğunu yeni öğrendim. Ismarlıyosan olur yemek benden. :rendeer:
Memengic kahvesi sütle yapılıyor
Ayrı Mt lerin insanlarıyız![]()