Yaşın tutuyosa A al snn için daha iyi olur
ABS zorunlu hale geliyor zaten motorlarda yakında hepsi ABS'li olucak fiyatı 19'a yaklaşırsa hatta 17.750 yi geçerse satamas R25 e takip yapmayı planlıyolar şuan muhtemelen 15.750 veya 16 Lansman fiyatı 17.750-18 de lansman sonrası fiyatı
Beyin forumu terk eder.Yani konsept halinde değil dikiz aynaları........her şeyi trafiğe uyarlanmış trafikte kullanılmaya uygun seri üretime geçecek haline yol versiyonu diyoruz:cat:
anlamadınız herhalde dediğimi şuan satılan cbr da yol versiyonu değil mi ? her şeyi ile trafiğe uyarlanmış hali değil mi zaten ? honda bu motoru yarışlarda kullanıyormuydu ? yol versiyonunu yaptı. teşekkür ederim ayrıca muhteşem bilgilerinizi bizle paylaştığınız için.
ayrıca honda adına sevindirici bir haber artık " abs " koyuyor motorlarına.
Var var yaş kemale erdide bulundugum ilçede A ehliyeti verebilen sürücü kursu yoktu. Benimde yurtdışına gitmeden almam gerekiyordu. A2 alabilmistim. Konu dağılmasın.Umarım tez zamanda gelir. 2017 yi bulur mu sizce?
Bu motorun Türkiye ye gelmesi ne zaman olabilir.
Eğer üretimi tamam ve dağıtım yapılacak ise kasım-aralık 2016 civarlarına mı yoksa ocak-subat 2017 civarlarında mı geliyor.
Yanlış olmasında forumda okumuştum '' yeni modeller Türkiye ye mayıs-haziran döneminde geliyor '' şeklinde.
Eğer yine ilk fuarda tanıtılacak ise fuar şubat 2017 diye biliyorum.
2017 nin sonları ile 2018 in başlarına Türkiye de mi olur?
1000 motor turbolu araba basil aliyor yahu ?
Merakımdan soruyorum.
Kafanızmi güzel arkadaşlar. 18 olursa alırım nedir? Yamaha yapmış 15 e satıyor, honda yapınca niye 18 e satacak. Rekabet gereği yakın fiyatlar olacaktır.
Ford focus ve fiesta modellerinde var. 1.0 litre 3 silindir. 100/125/140 beygir versiyonları var.
VW de 2017 de golf/octiva/jetta gibi modelleri 1.0 turbo 3 silindir 115 beygir/200nm tork üreten motorla donatacak. şuan avrupada satılıyor zaten.
Hatta 1.0 motorlu araba değil jip bile oluyor. seat ateca![]()
Tokyo fuarında prototip model göstermediler mi? son zamanlar hep onun görüntüleri dönüyordu.Demek istediğim o değil seri üretime geçecek modelininin görüntülerinin yayınlandığını anlatmak için kullandım. Bunda anlaşılmayacak ne var ki.
bilmem gösterdiler mi , takip etmediğim için bir bilgiye sahip değilim. fakat bu şekilde cevap verseydin en başta zaten rahatça anlaşılırdı dimi ? bir motorun yol versiyonu demek her türlü yarışta ( cross, racing, enduro vs ) bu tarz yarışlardan kullanılan motorun trafikte kullanılabilir hale getirilmesidir. yol versiyonu buna denir aklınızda olsun. örneğin bazı enduroların dakar versiyonları gibi. sizin dediğiniz ise prototiptir yada kısaca örnek modeldir.
her neyse kısaca honda cbr ın kasayı baya değiştirmiş,muhtemelen bunu üretmeye başladıktan sonrada şuan güncel cbr ı bence kaldıracaktır.
iyi günler.