Senin zihniyetinde derken çözemedim tam olarak ne anlatmak istediğini. Biraz acar misin ?
Senin zihniyetinde derken çözemedim tam olarak ne anlatmak istediğini. Biraz acar misin ?
Uşak'ta pist var oraya git der gibi dalga geçiyorsun ya ona karşılık dedim bende.
Samimi olmadigim fakat muhabbetimin oldugu kişilerle şakalaşma ya da dalga geçme gibi huylarım yoktur can.
Önemli değil.
arkadaşlar bu ninja 300 krt edition ile normal ninja 300 arasında ne fark var bende ninja 300 almayı düşünüyorum ama arasındaki farkı bilmiyorum![]()
Bende merak ettim hasatış stratejisidir kesin yeni desenler , 1-2 rötuş kaktır gitsin , vardır bi artısı
![]()
Merhabalar.. Arkadaslar bu aralar ninja 300 düsünüyorum ancak kafamda soru isaretleri var. Kullanici olarak yanitliyabilicek arkadaslara bikaç sorum olucak.. Öncelikle artcı ile yolculuk ne derece ? 1.86 boy icin ne kadar uygun ? Bu boylarda kullanici varsa özellikle sürüş konforunu merak ediyorum. Esasen r25 dusunuyordum ancak cok kemiksiz bir makina. Birde beni düşündürenler arasında 22 bine yakin bi rakam verip 15 binlik r25'e yollarda maskara olmayalım ? Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Kazasız belasız.
Merhabalar.. Arkadaslar bu aralar ninja 300 düsünüyorum ancak kafamda soru isaretleri var. Kullanici olarak yanitliyabilicek arkadaslara bikaç sorum olucak.. Öncelikle artcı ile yolculuk ne derece ? 1.86 boy icin ne kadar uygun ? Bu boylarda kullanici varsa özellikle sürüş konforunu merak ediyorum
1.88 boyunda 110 kiloyum ,ninja 300 ü hiç binmeden aldım oturuşu çok rahatsız depoya yaslıyorsun penisinden kan geçmiyorankaraya gittim geldim hayatımın en büyük işkencesi idi. bugün yine ankaraya gideceğim 2.5 saat aralıksız dayanabiliyorsunuz sonrasında sürekli mola vermek zorunda kalıyorsunuz . artçı için kuyruk çok ufak ve arkaya binen için yolculuk epey korkutucu oluyormuş giç binmedim . ama boyuna oranla ayaklıklarda dizlerin çok katlanıyor . koltuktada totondan kan geçmiyor , kendi kilom için söylüyorum .ben kadar ağır değilsen bu kadar çile çekmezsin.