Forumdan En Fazla Yuzyuze Tanismak Istediginiz Kisi

Şu avatarı "O zaman dans" olan,8 konudan 9unu trolleyen zaat-ı muhterem'i tanımak isterdim.

Yalnız lafta kalmasın. İstanbul'da yaşayan veya İstanbul'a gelme planı olan varsa bir gün belirleyebiliriz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
senin modan geçen seneydi. Tavuğu, koyunu biçtikten, jandarma tarafından biçildikten sonra bi organizasyonla tonla adam toplardın etrafında. Pazarlamayı beceremedin =)

@LeventGöçmen var benimde merak ettiğim, ( şehir dışındakiler (@Darkcity2000, @zaferce, @tinerci, @tekneci, @COQ, @OOCAN ) ve aha bu iyimiş (@jimi_hendrix) ama yürümez be abi dediklerim hariç )

Son düzenleme:
senin modan geçen seneydi. Tavuğu, koyunu biçtikten, jandarma tarafından biçildikten sonra bi organizasyonla tonla adam toplardın etrafında. Pazarlamayı beceremedin =)

@LeventGöçmen var benimde merak ettiğim, ( şehir dışındakiler (@Darkcity2000, @tinerci, @tekneci, @COQ, @OOCAN ) ve aha bu iyimiş (@jimi_hendrix) ama yürümez be abi dediklerim hariç )
sağolun hocam teşekkür ederim. MazhaRR ile tanışmak isterim ben; de altısıfır abi istabula gelirseniz bi çayımı içersiniz boğaz eşliğinde
Tinerci ve Bağrıaçık abi; parayı bi bulayım sizinle tanışacam :D

Snappy X tartışmasız favorim.

KUVVETMİRA, biyeybaraküs, MotorKafa (ara ara Bağdat Caddesinde iş dönüş vakitlerinde ve Kadıköydeki kilisenin orada park etmiş olarak gördüğüm bordo Shadow sanırım kendisinin) üçlüsü yazdıklarıyla geyik babında kafaca çok uyacağımız hissi uyandırıyor. Dini ve siyasi konular dışında elbette. Keyifli bir muhabbette siyaset ve din konuşmak istemem şahsen.

Bir de yanlış hatırlıyor olabilirim Honda Wave ile bol bol gezen oyunageldim -yanlışsa lütfen düzeltiniz- nickli abimiz, HAMOK grubundan nickini şu an hatırlayamadığım bolca kamp hikaye ve fotoğraflarıyla burayı dolduran abimiz ve GV650i nickli Kaya abimiz (ki kendisiyle yakın zamanda tanıştık) ile tanışmak isterdim.

Bu arada tamamen yanlış söylemleri, yazılarında yaptığı Türkçe hataları ve bunları ısrarla doğru zannederek sürekli kullanması, motosiklet alışverişi mantığı, insanlara hitabı, siteyi aşırı aktif kullanıp hep doğru olmayan veya kendisinin doğru sandığı şeyleri savunması ile dikkatimi çekmiş bir üye var. Bulup yakasından tutup bak bunun doğrusu bu diye öğretene kadar uğraşmak istiyorum resmen. Yok ama isim vermeyeceğim, gücenmesin.

Forumdan; COQ, biyeybaraküs,
Forum dışından; halil hayabusa, tek tabanca, altın elbiseli adam

sağ olasınız diyeceğim ama kim bu lavuk yoksa kim bu iyi adam mı merak ettim nedense :silent: sadece 2 kişimi :pr:

aktif üye zaten 1000 kişi bile yokuz ben hepsini görmek isterdim ortada ankara da falan buluşulsa 1. geleneksel mt festivali falan olur aslında

Son düzenleme:
Jimi, dioksit , biyeybakarus , awasome , oceann , oyunageldim, guven61 aklıma gelir daha :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağolun hocam teşekkür ederim. MazhaRR ile tanışmak isterim ben; de altısıfır abi istabula gelirseniz bi çayımı içersiniz boğaz eşliğinde
Tinerci ve Bağrıaçık abi; parayı bi bulayım sizinle tanışacam :D

Bizde tanışmak parayla değil yahu Jimi ayıp ettin getirin gitarımı Purple Haze çalıcam :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pek alakası olmasa da rg 7620 :mrgreen:

Motosikleti
Fazer8 abs
ben deryalı abim le tanışmak isterdim. hatta yolum istanbula motorumla düşerse bi çay içmeyi isterim tabiki.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar