Forumdan En Fazla Yuzyuze Tanismak Istediginiz Kisi

Sayfalarca nick aramakta koydu be:salut:
Şaka bir yana yolu bandırma gönen çanakkale civarına düşen herkezle tanışmak isterim:king:

Yumruk mesafesi / ısırma mesafesinin korunması düsturu ile , uzaktan sevmek en gözeli, alayiniza kesik.

::zencii::

İzmit'e yolun düşerse beklerim kardeşim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

Birileri sözde gelecekti,sahil kenarında çay içecektik,o derin mevzuları konuşacaktık ama neyse :p

O değilde zamanında o konuda yazdığım şeylerin aynısını 4 aydır ben yaşıyorum,şimdi ben mi geleceğim kutuplara Yunus abi :)

Yaaa olm walla bak fırsatım olsun geleceğim yanına ölmezsek. Benim sözüm söz sekmez :)

Aynı şeyleri yaşıyor olman pek hoş olmamış.. Ama buyur gel tabi kutuplara. Berk Çiğdem'i de al yanına o da çok hevesli :) Carbondioxid de eksik kalmasın tabi. Levent Göçmeni de alalım sahneye öyle italyalara falan gitmekle olmuyor o işler :D svgblg'ye biz gidiyoruz ha derseniz cümleniz bitmeden valizi hazır olur. Ooooo oooo oh ekibi bile kurdum bak :D hayden atlayın gelin o zaman :))

Yaaa olm walla bak fırsatım olsun geleceğim yanına ölmezsek. Benim sözüm söz sekmez :)

Aynı şeyleri yaşıyor olman pek hoş olmamış.. Ama buyur gel tabi kutuplara. Berk Çiğdem'i de al yanına o da çok hevesli :) Carbondioxid de eksik kalmasın tabi. Levent Göçmeni de alalım sahneye öyle italyalara falan gitmekle olmuyor o işler :D svgblg'ye biz gidiyoruz ha derseniz cümleniz bitmeden valizi hazır olur. Ooooo oooo oh ekibi bile kurdum bak :D hayden atlayın gelin o zaman :))

ben gelcem :)

Özellikle "geyik" bölümündekilerle tanışmak. :cat:

Ferhat (Sokollu) o hariç. Zaten tanıştık. :p Sana direk çay, kahve, hertürlü yemek ve içecek atabilirim üzerine. :mrgreen:

ahaha valize bile gerek yok:) kutuplar yaaa aşk aşk aşk :D
Berk sen nasıl gideceksin Elif donar :)

Geçenlerde başlığa baktım kimse aklıma gelmedi,
bugün başka bi başlıkta yazdığını görünce yunusus yazmak için gelmiştim
bi baktım burayı da şenlendirmiş

bayağı öncelerden giden sevgilinin ardından konusunda yazdıklarını okuyunca oturup karşılıklı içersim gelmişti (bana noluyosa)
Bide muhabbeti iyiye benziyo, öyle ince geyikler falan sahnesi iyidir kesin : )

Yunusus, yolun yakınlara düşerse haber et, forumda fanların çoğaldı.

Kutuplara giderken biriniz beni artci alin hayrına :)))

herkeş kendi moturuna binsin gelsin diyecem de moturla da gelinmiyorki anasını satayım :D

Geçenlerde başlığa baktım kimse aklıma gelmedi,
bugün başka bi başlıkta yazdığını görünce yunusus yazmak için gelmiştim
bi baktım burayı da şenlendirmiş

bayağı öncelerden giden sevgilinin ardından konusunda yazdıklarını okuyunca oturup karşılıklı içersim gelmişti (bana noluyosa)
Bide muhabbeti iyiye benziyo, öyle ince geyikler falan sahnesi iyidir kesin : )

Yunusus, yolun yakınlara düşerse haber et, forumda fanların çoğaldı.

Ay tişikkir idirim ifinim :) o sizin fanlığınız.

İstanbul benim hiç gezmek tozmak için geleceğim, tercih edeceğim bir memleket değil ne yazıkki. Geldiğimde de işimi halledip koşa koşa kaçasım geliyor o memleketten. Nefes alamıyorum, darlanıyorum.

Encak Fekat ve lakin trde olduğum zaman pek kıçımın üstünde oturmadığımdan bi yerlerde belki denk geliriz.
(hataya gel hataya oooofffff ne yemekler ne mezeler var) :D

Kesinlikle levent göçmen

Hem scooter hemde vitesli motorlar hakkında bilgisi çok fazla ondan birşeyler öğrenmek için sohbet etmek isterdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar