Forumdan En Fazla Yuzyuze Tanismak Istediginiz Kisi

Merhaba arkadaslar. Bu forum sayesinde hic motor tecrubem ve motorum olmadigi halde gezilerine beni artci olarak goturen(beko12345) motor alirken yardimci olan ve zaman zaman toplanip hoşsohbet ettigimiz kisilerle tanistim. Son zamanlarda acilan troll basliklari nedeniyle forum biraz sıkıcı bir hal almaya basladi. Bu yuzden basligi actim.

Ben en fazla KUVVETMIRA isimli arkadasla tanismak isterdim. Bazen yazdigi mesajlar insani kopartirken yeri geldiginde bilgi birikimiyle bircok insana yardimci oluyor. bence cok donanimli birisi. Ayrica Mengu16 ve tabiki 210 cc lik meshur çinlisiyle tanismak isterdim.☺ Her modifiye konusunda hemen konuya dalip mesajlariyla yardimci olmasi, bajaj pulsari oldugu halde ise 210 cc lik çinlisiyle gitmesi olsun cok muthis bir arkadas oldugunu dusunuyorum. Çalindigi icin kimseye cbr125 onermemesi de ayri bir mesele. Okudukca insanin 125 cc çinli alip modifiye edesi geliyor☺

Atilla xtreme nickliydi sanırım, olgun bir abi var idi onunla tanışmak isterdim birde mengu 16 da :D

metehan ile sakın tanışma direk kucaklıyo :D
ama bu forumda çok kişiyle tanışmak isterim
özellikle siyasi görüşleri bana ter olanlarla oturup bi çay içmek isterim

Bak Otopsici Abimizi Unuttuk.Otopsici İlede Tanışmak İsterim.Zati Arkadaş Listemde.

metehan ile sakın tanışma direk kucaklıyo :D
ama bu forumda çok kişiyle tanışmak isterim
özellikle siyasi görüşleri bana ter olanlarla oturup bi çay içmek isterim

Metahan abi iyidir ya :cherry: senle de oturup konuşmak isterim. Siyaset seviyorsan muhabbetimiz bitmez zaten :) :cherry:

SHAMY ile tanışmak istiyorum başkada kimsenin yüzünü görmek istemiyorum fakir'ler sizi:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Foruma geleli daha 1 ay bile olmadı, kimseyi pek tanımıyorum ama "oguzhan6161" adlı abi ile tanışmak isterdim.

Serkanadh ve mengu16 ikisininde bilgisine ve insanlara yardım etmesine hayranım böyle adamlar eksik olmaz inş bu forumdan

Moto izdivaç konusuna dönmesin olayda, bence kuvvetmira çok kaslı yakışıklı biri, nicki kaslı vücudunu ele veriyor :queen:

Foruma geleli daha 1 ay bile olmadı, kimseyi pek tanımıyorum ama "oguzhan6161" adlı abi ile tanışmak isterdim.

1 aylık sürecinde iyi bir imaj bırakabilmişsem ne mutlu bana. inan çok mutlu oldum şimdi :) zonguldak/ereğli'deyim yolun düşerse mutlaka haberim olsun kapımız herkese açıktır , çok teşekkür ederim. :rendeer:

1 aylık sürecinde iyi bir imaj bırakabilmişsem ne mutlu bana. inan çok mutlu oldum şimdi :) zonguldak/ereğli'deyim yolun düşerse mutlaka haberim olsun kapımız herkese açıktır , çok teşekkür ederim. :rendeer:

Sağolasın abi benimde sana her zaman kapım açık, yazları Türkiye ye SİVAS Yıldızeli ne izne gidiyorum,
eğer yolun düşerse mutlaka beklerim...
Bu arada çok şanslısınız, yaz-kış yemyeşil bi şehirde yaşıyorsunuz, küçüklükten beri hayalim karadeniz bölgesinde o yemyeşil doğası olan yerde yaşamaktı ama nasip burasıymış.

Sağolasın abi benimde sana her zaman kapım açık, yazları Türkiye ye SİVAS Yıldızeli ne izne gidiyorum,
eğer yolun düşerse mutlaka beklerim...
Bu arada çok şanslısınız, yaz-kış yemyeşil bi şehirde yaşıyorsunuz, küçüklükten beri hayalim karadeniz bölgesinde o yemyeşil doğası olan yerde yaşamaktı ama nasip burasıymış.

Davetin için çok teşekkür ederim :rendeer:
Karadeniz cennet gibi Türkiye'nin bir çok bölgesine gittim ama karadeniz gibisi yok. Allah nasip ederde karadenizde yaşarsın inşAllah :) belki eş durumu falan karadenize taşınırsın belli mi olur :)

Davetin için çok teşekkür ederim :rendeer:
Karadeniz cennet gibi Türkiye'nin bir çok bölgesine gittim ama karadeniz gibisi yok. Allah nasip ederde karadenizde yaşarsın inşAllah :) belki eş durumu falan karadenize taşınırsın belli mi olur :)

"İNŞALLAH" abi benim Türkiye nin batısınına gitme şansım oldu ama karadenize gitmek pek nasip olmadı,
tokata gitmek nasip oldu ama oranın sadece ismi karadeniz bölgesinde aslında, nerde o yeşillik dedim bir an...
Şimdilik fransadayım "ALLAH" ın izni olursa ilerde kesinlikle Türkiye ye dönmeyi düşünüyorum.
Tamam burda arabalar motorlar ucuz ama bu sıkı trafik kuralları olduktan sonra araba motor almanın bi anlamı yok.
Düşünsene abi skyline gt-r, cbr 1000, vs alıyorsun şehir dışında çoğu yerde 110u geçemiyorsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar