Motor alıcam ama km saati ile ilgili bir sıkıntı var. (Durmuş)

Benimde akşam yanımdaki arkadaşlar diyor. 42 bin diye kafamı karıştırdılar ya.

dostum o km sayacındaki beyaz bölüm virgülden sonraki haneyi temsil eder her 100 metrede 1 birim artar. ibre 4295 km 300m'de bozulmuş. yalnız, dörtbinikiyüzdoksanbeşkilometre300metre çek defteri yazar gibi oldu :D . 42000 diyen arkadaşlarına benden çay söyle.

Valla ben olsam satmam sana motoru. Okurken gıcık oldum, adam satıyor. Gerisini sen düşün :cherry:

2. el' de onlarca motosiklet satışı var, içine sinmeyecekse git başka bir tanesine bak ama en azından km göstergesi sağlam olsun.

Yahu motorcusunuz km okumayı bile beceremiyorsunuz, en sağdaki rakam (beyaz olan) 100 metrede bir atar, bu otomobil, otobüs,ve kamyonlardada aynıdır,

Km sayacı bozuk bir motorlu aracı 2017'de nasıl muayeneden geçireceksiniz?

Yetkili servise götürüp km sayacını değiştirtmen gerekiyor sanırım.

Ha, o kaça patlar orasını sormadan alma.

Yoksa, 2017'de araç muayenesinden geçemezsin belki ...

Muayeneden geçmeyi bırak, hadi kalsan bile,

km sayacından km düşürtmek suça giriyor!

"Aldığımda böyleydi" desen bile, gerisini merkezde anlat derler!

Km sayacını yetkili serviste tamir ettirtmeden alma!

Son düzenleme:
Km sayacı bozuk bir motorlu aracı 2017'de nasıl muayeneden geçireceksiniz?

Yetkili servise götürüp km sayacını değiştirtmen gerekiyor sanırım.

Ha, o kaça patlar orasını sormadan alma.

Yoksa, 2017'de araç muayenesinden geçemezsin belki ...

Muayeneden geçmeyi bırak, hadi kalsan bile,

km sayacından km düşürtmek suça giriyor!

"Aldığımda böyleydi" desen bile, gerisini merkezde anlat derler!

Km sayacını yetkili serviste tamir ettirtmeden alma!

İstanbula getirince eylül ayında filan yaptırsam olmazmı serviste ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbula getirince eylül ayında filan yaptırsam olmazmı serviste ?

servisen fiyatını öğren söker takarsın ne olucak ? motorun duruşuna bakılırsa 40 bin vs yapmış olamaz , çok evhamlısın sürekli adamı sorgular gibi adam 1500 e veriyor saati yapsa fiyatını ekler ? 2017 ye kadar yaptırırsın daha 1 sene var

Yanlış anlamanızı ve kırılmanızı istemem ancak sadece güvenlik ekipmanı o kadar tutacaktır.

Motosiklet biraz masraflı bir uğraş ancak sonuçta "1500 tl = kalan yıllarınız" takası sizce ne kadar mantıklı?

Tabiki 100 binde olsa risk alınmaz ama burada algoritmik artan bir skala olduğunu göz ardı etmeyin.

1500 verip hayatını ne olduğu belirsiz bir aletle tehlikeye atmak yerine biraz daha para biriktirip işini sağlama almaya bak. Nasıl olacak bu diyorsan tek tabancanın nasıl motora başladığını anlattığı videosunu izlemeni öneririm.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Motosikletin temizliğinine bakılırsa kesin olmamak ile beraber adam büyük ihtimal doğruyu söylüyor.Benim sinir olduğum konu bu tarz bir sürü ilan var,3 kuruşluk km telini alıp oraya monte etmek çok mu zor?Km teli bozuk binlerce km gitmek ne oluyor?

Motor temizmiş 1500 fiyatı da uygun takılma km saatine al geç bin geç.

2 yasinda motor , bu kadar takilma km ye , bastinmi gidiyorsa, hoşuna giderse al bence

42000 değil 4200 burası tamam ama adam km bozulduğunda 12000deydi diyor şimdi 4200de görünüyor orası ilginç

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Ayrıca attığı resimdeki gri yer fren balatalarının bulunduğu yer. Balatayı gösterip km dişlileri var sayma işlemi yapıyor falan iyi sallamış, frenin karşı tarafında km teli var 5tlye alır değiştirirsin sayaç çalışmaya başlar

Son düzenleme:
4200 yazıyor o sondakı metresı o saydıkca atıyor o sayılırmı ya nerde 42 bin haha :D

Motor sesini aldım ben çok anlamam sizce nasıl
https://youtu.be/UqUc86KshCI

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

Abiler yardım lütfen fiti fiti çalışıyormu motor.

Motor sesini aldım ben çok anlamam sizce nasıl
https://youtu.be/UqUc86KshCI

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

Abiler yardım lütfen fiti fiti çalışıyormu motor.

hocam rolantide gaz vermeden çalıştığı bir video ister misiniz :mrgreen:

Bilader o motor 42 bin kullnılmış olsa o kadar temiz olabilir mi ? :D Adamı resmen trollemişsin ben olsam dalga geç,yorlan benimle derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar