Sonunda kavuştum

Üç yıldır hayalini kuruyorum. Geçen yaz " bu yaz da motor hayalimi ertelemeyeceğim " diyerek sıfır aldığım xtreme max'tan sonra nihayet cruiser hayalime kavuştum. 2014 model mayıs 2015 trafiğe çıkışlı daelim daystar 250. Rabbim herkesin hayalini nasip etsin hayırlı ise...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:07 ----------

https://imageshack.us/i/pohldJ5Jj

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:12 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.güle güle kullanın.
Fiyat ,kalite ve performans açısından nasıl sizce ?

Son düzenleme:
Fren vites ne kadar dengesiz yerlerde öyle ?
Eziyet olsun diyemi üretilmiş bu icat..
Tuhaf geldi, sanırım asla düşünmeyeceğim hatta test bile etmeyeceğim bir makina.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Allah razı olsun teşekkürler

Kazasız belasız , güle güle kullanın.
Teşekkür ederim çok sağolun

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.güle güle kullanın.
Fiyat ,kalite ve performans açısından nasıl sizce ?
Çok sağolun henüz çok yeni yarın iki yüz km lik bir uzun yol yapacagım bakalım.

Hayirli olsun Allah kaza belasiz belasiz binmeyi nasip etsin.:)
amin cümlesine teşekkürler

Kazasız belasız
çok sağolun

Allah kazasiz belasız kullanmayı nasip etsin
amin çok teşekkürler

2 fotoğraf yerine bir inceleme videosu bekliyoruz
Altın elbiseli Ada'mın inceleme videosu var benim de karar vermemde çok etkili oldu teknik bilgim maalesef çok yok su an icin memnunum

hayırlı uğurlu olsun maşallah güzel motor
sağolun daha iyileri sizin olsun

Hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin.
Allah razı olsun

Fren vites ne kadar dengesiz yerlerde öyle ?
Eziyet olsun diyemi üretilmiş bu icat..
Tuhaf geldi, sanırım asla düşünmeyeceğim hatta test bile etmeyeceğim bir makina.
Evet biraz zorluyor ama aayakliarin yerini değiştiren arkadaşlar olmuş çözülebilir bence

Hayırlı olsun kazasız belasız
teşekkür ediyorum

çok güzelmiş, hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah
Çok teşekkür ederim sağolun

Hayırlı olsun,güzel bir tercih yapmışsınız.
Kazasız güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.

Hepinize çok teşekkür ederim. İnceleme yazısı ya da videosu hazırlayacak kadar bilgi sahibi değilim kusuruma bakmayın en azından şimdilik. Altın elbiseli adamın YouTube da videosu var. Tercih ederken çok etkisi oldu bende. Kaskım montum ve korumalarımla bilinçli bir biniciyim. Hız tutkum yok tadını çıkarmaya çalışıyorum. İlk izlenimlerim motorla ilgili olumlu. Hızlanması rahatlığı konforuyla gayet güzel. Orijinal lastikleri söylenildiği gibi güven vermiyor. Henüz değiştirme imkanım olmadığı için virajlara temkinli giriyorum. Tek olumsuz yanı scooterdan hallice olan sesi. Bugun bir Honda shadow du sanırım yanyana geldim trafikte . Kavgada iri kıyım bir adamın karşısında sesin içine kaçar ya aynen öyle hissettim 😀 Şekilci ve de dikkat çekme gibi bir derdim olmadığı icin çok da takmıyorum. Tecrübe kazandıkça olabildiğince uzun yol yapıp görmediğim yerler görmek amacım... Herkese hayırlı ramazanlar. Tekeriniz düz bassın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar