Ermenek Kampı (19-22 Mayıs 2016)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
abi Bozyazı'lıyım ben de yaylamız ermeneğe yakındır fotoğrafları gördüm. Okulu bırakıp geliyom ben de... yalnız hocam ermenek barajının güney tarafında kalan kazancı beldesine bağlı ZEYVE diye bir yer var. Fotoların hepsine bakamadım, gidip gitmediğinizi bilmiyorum. Ama oraya gitmeden olmaz...

Teşekkürler Jimi Hendrix.
Bozyazı'dan da arkadaşımız vardı kampımızda. Mehmet Hoca. Belki tanışıyorsunuzdur.
Zeyve Pazarı'na her eErmenek ziyaretimizde uğrarız. Kasaptan kuzu eti alıp yandaki fırında pişirtiriz. :)Yemyeşil, derelerin aktığı güzel bir yer Zeyve. Bu sefer ben Zeyve'ye gidemedim ama giden arkadaşlar oldu.

benim memleketi iyi gezmişsiniz ama.. güneyyurt tarafına gitmediniz herhalde. aslında gezilecek yeri görmemişsiniz.. güneyyurt ve yukarı çağlar mesire alanı dağ yolu stabilize yollar tam sizin motorlara göreymiş ;)

Mesaja teşekkürler Sürgün.
Aslında Ermenek'ten arkadaşlar bahsettiğin yerlere bizi yönlendirdiler. Vakit darlığından daha sonraya bıraktık.:)

Sıtkı abi abartısız bir saattir hem okuyor hemde fotoğrafları inceliyorum,çok emek vermişsiniz roman tadında olmuş :)

İnsanların uyum içerisinde olması güzel bir kampı ortaya çıkarmış,arkadaş gurubunuz çok iyi
Bir ara servise gittiğinizde bir danışırmısınız bu motorun ülkemize gelme ihtimali varmı diye ,malum uzun yolda altıncı vites istiyor motor :wiinkk:
Honda Supra GTR 150

Mesaj için çok teşekkürler. :)Hakikaten güzel bir kamp oldu.

Servise supra'yı sordum. Haberleri bile yok. Kısaca şimdilik Honda'nın bu motosikletle ilgili bir çalışması yok.
Gelse, ben de hiç düşünmeden alırdım. :)

isim felaket olmuş yalnız. Toyota'nın supra'sını, Nissan'ın da GTR'ını alıp 150cc motor yapmışlar :D

Aynen. :)

Süper Bir gezi olmuş :bestmt:

Teşekkürler Downdo. :cat:

Motosikleti
Valla abiler süpersiniz diyecek kelime bulamıyorum başka, harika bir kamp ve paylaşım olmuş, ilerde darısı başımıza...

Sağlık olsun Berk. Bizde kamp bitmez. Başka bir kampımıza iştirak edersin. :)
Neyse ki Antakya'ya gelebilip üç-dört günü bizlerle birlikte geçirdin ve kendini affettirdin.:cherry:

Çok teşekkürler Coldboy. :cat:

kurtardım abi :) başka kampa zaten geleceğiz o kesin :) ( ben böyle demiyim ondan sonra iş çıkıyor gelemiyorum )

Neyse zaten Antakyaya tekrardan geleceğim için sorun yok abi :)

Motosikleti
Valla abiler süpersiniz diyecek kelime bulamıyorum başka, harika bir kamp ve paylaşım olmuş, ilerde darısı başımıza...
Amin diyelim Kerem.:)
Teşekkürler. :cat:

çok keyifli gezi olmuş :) oh mis yaa wallaaaa bizde gelebilsek oyh oyhh :)
Teşekkürler Awesomee. :)
Umarım bir kampımıza gelirsin. :cat:

kurtardım abi :) başka kampa zaten geleceğiz o kesin :) ( ben böyle demiyim ondan sonra iş çıkıyor gelemiyorum )

Neyse zaten Antakyaya tekrardan geleceğim için sorun yok abi :)
Aynen Berk. :wiinkk:
Bekleyeceğiz. :cat:

3 senemin geçtiği ermeneği görünce çok duygulandım. Keşke Motorum elversede bende düzceden ermeneğe gidebilsem :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok keyif alarak okudum/izledim.. Yaşadığınız güzel anları, emek harcayarak bizlerle paylaştığınız ve bizlere de adeta yaşattığınız için teşekkür ederim. Ermenek Belediye Başkanı, Kaymakamı, C.Savcısının da destek ve katılımları çok şık olmuş, takdir etmemek mümkün değil.. Kazasız belasız nicelerine inşallah..

Teşekkürler Jimi Hendrix.
Bozyazı'dan da arkadaşımız vardı kampımızda. Mehmet Hoca. Belki tanışıyorsunuzdur.
Zeyve Pazarı'na her eErmenek ziyaretimizde uğrarız. Kasaptan kuzu eti alıp yandaki fırında pişirtiriz. :)Yemyeşil, derelerin aktığı güzel bir yer Zeyve. Bu sefer ben Zeyve'ye gidemedim ama giden arkadaşlar oldu.

Mesaja teşekkürler Sürgün.
Aslında Ermenek'ten arkadaşlar bahsettiğin yerlere bizi yönlendirdiler. Vakit darlığından daha sonraya bıraktık.:)

Mesaj için çok teşekkürler. :)Hakikaten güzel bir kamp oldu.

Servise supra'yı sordum. Haberleri bile yok. Kısaca şimdilik Honda'nın bu motosikletle ilgili bir çalışması yok.
Gelse, ben de hiç düşünmeden alırdım. :)

Aynen. :)

Teşekkürler Downdo. :cat:

mehmet Hoca derken; soyismi hoca mı?

DKN

güven abi sen kamp seviyosun iyi değerlendir bu mevsimi, bizde sayende gezdiğimiz kadar olduğumuz güzel kareler görelim :cat:

Yorum bile yapmıyorum başkanım bakın görüyorsunuz değilmi :)

Geldim memlekete bir tanecik hamok kampına denk gelmedim 1.5 ayda. ondan sonra ermenek kamp raporu paylaşın böyle.

Herzamanki hamok kampı tadında geçmiş anlaşılan. Rapor için ayrıca emeğine sağlık abi. Sağlıcakla

Motosikleti
ben böyle bir şey görmedim. seyretmesi bu kadar keyifliyse...
Teşekkürler Abir-i Sebil. :cat:

3 senemin geçtiği ermeneği görünce çok duygulandım. Keşke Motorum elversede bende düzceden ermeneğe gidebilsem :)
Keşke gelebilsen Bilol. Biz epeydir yıl içinde yaptığımız kamplardan en az birini Ermenek'te yapıyoruz. :)Havasını, doğasını seviyoruz. :cat:

Çok keyif alarak okudum/izledim.. Yaşadığınız güzel anları, emek harcayarak bizlerle paylaştığınız ve bizlere de adeta yaşattığınız için teşekkür ederim. Ermenek Belediye Başkanı, Kaymakamı, C.Savcısının da destek ve katılımları çok şık olmuş, takdir etmemek mümkün değil.. Kazasız belasız nicelerine inşallah..

Güzel mesaja ben teşekkür ederim DüşenAdam. :cat:

güven abi sen kamp seviyosun iyi değerlendir bu mevsimi, bizde sayende gezdiğimiz kadar olduğumuz güzel kareler görelim :cat:
Kamplar bizim grubun vazgeçilmezleri arasında DKN. Fırsat buldukça kamp için biryerlere kaçıyoruz. :cat: Bu durum inşallah devam edecek.
Mesaj için teşekkürler. :)

Yorum bile yapmıyorum başkanım bakın görüyorsunuz değilmi :)

Geldim memlekete bir tanecik hamok kampına denk gelmedim 1.5 ayda. ondan sonra ermenek kamp raporu paylaşın böyle.

Herzamanki hamok kampı tadında geçmiş anlaşılan. Rapor için ayrıca emeğine sağlık abi. Sağlıcakla
Aaah Yunus'um...:pale: O kadar da demiştik, geldiğinde mutlaka bir kampımıza iştirak edersin diye, kısmet olmadı. Seni özlediğimiz kadar güzel sohbetini, getirdiğin balları da özlemiştik oysa ki. :)
Sen gelmeden hemen önce bir kamp yapmıştık. sen gider gitmez de bu kamp gerçekleşti. Yani ayarlasan olmaz. :silent:

Bir sonraki gelişine özellikle bir kamp programı yapacağım. Ve hatta Dörtyol cıvarlarında biryerlerde yaparız kampımızı. :cat:

Güzel dileklerine ve mesajına teşekkürler. :cat:

Son düzenleme:
Yine Sıtkı Abi, yine müthiş bir kamp, yine leziz yemekler, yine samimi kareler ve yine keyifli bir anlatım. Hiçbir zaman şaşırtmıyor : ) Gözlerim İshak Bey ve VN2000'ini aramadı değil. Satılığa çıkarmıştı sanırsam.

Nice keyifli kamp ve geziler dilerim. Keşke yoğun iş tempomu düzenleyebilsem de İstanbula yakın bir rotada düzenlemeyi planladığınız bir organizasyona hanımla dahil olabilsek. Anlatımınıza, keyfinize sağlık.

Tek kelimeyle MUHTEŞEM bir organizasyon olmuş kıskançlıkla izledim, bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar