Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Leblebidir o, parça olsa duramazsın.Çorumda ne parçası varmış hocam merak ettim :mrgreen:
Leblebidir o, parça olsa duramazsın.Çorumda ne parçası varmış hocam merak ettim :mrgreen:
Kalyoncu motor çorumda. Ordan modifiye zamanı karbüratör, şanzıman ve egzoz almıştım.Çorumda ne parçası varmış hocam merak ettim :mrgreen:
serin hikaye birader
Sadece şunu söyleyeyim inazumayı tokatlayan CG biliyorum!
Kalyoncu motor çorumda. Ordan modifiye zamanı karbüratör, şanzıman ve egzoz almıştım.
Parçaları aldım taktım işteHa evet iskilipde. bana da lazım oluyor ama gitmeye üşeniyorum. buraya bile kargo parası istiyolar. sakal orda 25 tl burda 60 tl. 10 tl de kargo istiyorlar.
Hocam bu arada motora neler yapıldı ayrıntılı bi anlatım yapıp konuyu kitlesek mi?
Parçaları aldım taktım işteŞanzımanı falan dağıtmazsan motoru açıp toplamak zor bişey değil. Şanzıman dişlilerini milden ayırırsan geri toplamak ölüm :cherry: neyseki internette Cg125 kılavuzları var. Motordan performans alabilmek için iyi ayar çekmek gerekiyo. Hassas kısım motordaki hava akışının güçlü olması. Hava filtresi olmayacak ama egzoz kapalı olacak silindire biraz basınç uygulayacak. Sıkıştırma oranı da aşırı yüksek olursa motor vuruntu yapıyo parçalar ona göre seçilmeli.
Hocam ben çok merak ettim sizi biraz rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Motora hangi parçalar takıldı hangileri değiştirildi?
Eskisine göre performansı sayısal değerlerle ifade edebilir miyiz?
Harcanılan paraya göre kaliteli ve stabil bir performans alabildiniz mi?
Bizlere de önerir misiniz?
Ne durumda motorunuz
Akılalmaz modifiyeyi yapacak olanın motorunu bilmem ama benimkinde bi problem yok en son Tüvtürk muayenesinden geçti motorum. Önümüzdeki ay zaman ayırabilirsem öncelikle silindir kapağı emme-egzoz subaplarını rektifiyecide parlattırıcam. Egzoza ufak bi modifiye yapıcam. Ön farı 2009 model Ybr'lerinki gibi yuvarlak far yapıcam. Ön amortisörleri söküp yağını ve keçelerini değiştiricem. Benzin deposundaki motoru tamir ederken becerdiğim derin çizikleri boyattırıcam. Benimkisi 210cc Cg, modifiye yapalı 4000km olacak hiç sorunu yok. Uzun yola da gidiyo.Cidden ben son durum fotoğraflarını ve videolarını merak ettim :cherry:
buyur kardesim hikayeyi roman yapayım sana. diyarbakırdan selamlar olsun.
cg 600rr ile kapisiyor. https://www.facebook.com/sedat.fazer/videos/vb.100002251125771/848956455189384/?type=3&theater ikinci kezdir bu videoyu bu foruma atiyorum. imkansız demeyin.
aprilla 125 lik motor 2 zamanlı ama yaptığı süraat ve ivmeleme süper. insan oğlu isterse başarır.
Akılalmaz modifiyeyi yapacak olanın motorunu bilmem ama benimkinde bi problem yok en son Tüvtürk muayenesinden geçti motorum. Önümüzdeki ay zaman ayırabilirsem öncelikle silindir kapağı emme-egzoz subaplarını rektifiyecide parlattırıcam. Egzoza ufak bi modifiye yapıcam. Ön farı 2009 model Ybr'lerinki gibi yuvarlak far yapıcam. Ön amortisörleri söküp yağını ve keçelerini değiştiricem. Benzin deposundaki motoru tamir ederken becerdiğim derin çizikleri boyattırıcam. Benimkisi 210cc Cg, modifiye yapalı 4000km olacak hiç sorunu yok. Uzun yola da gidiyo.
Akılalmaz modifiyeyi yapacak olanın motorunu bilmem ama benimkinde bi problem yok en son Tüvtürk muayenesinden geçti motorum. Önümüzdeki ay zaman ayırabilirsem öncelikle silindir kapağı emme-egzoz subaplarını rektifiyecide parlattırıcam. Egzoza ufak bi modifiye yapıcam. Ön farı 2009 model Ybr'lerinki gibi yuvarlak far yapıcam. Ön amortisörleri söküp yağını ve keçelerini değiştiricem. Benzin deposundaki motoru tamir ederken becerdiğim derin çizikleri boyattırıcam. Benimkisi 210cc Cg, modifiye yapalı 4000km olacak hiç sorunu yok. Uzun yola da gidiyo.
Ona Pedal Commander gibi bişey gelecek abi :cherry: Enjeksiyonu coşturucam. Bi projem var bitmek üzere onu bitireyim tatilden sonra Pulsar'ı da kurcalıyıcam birazMengü şu pulsarada bir el at artık=)
Ona Pedal Commander gibi bişey gelecek abi :cherry: Enjeksiyonu coşturucam. Bi projem var bitmek üzere onu bitireyim tatilden sonra Pulsar'ı da kurcalıyıcam biraz![]()
Motorun performans beyin'e, iridyum bujiye ihtiyacı yok zaten 11 bin devire kadar tam güçte çalışıyo. Benim yapmak istediğim enjeksiyona bağlı bütün sensörlerin değerlerini anlık olarak değiştirip, düşük devirde ve yokuş çıkarken torku artırmak.Performansa dayalı beyin varmı acaba pulsarınız için piyasada?ngk iridium buji vb varmı sizde onu bilmesemde