Beyler ben pazarlama okumadım satışçı da değilim ama artık sadece "ÜRÜN" satın almak gibi bir dünya yok gözlerinizi açın. "ÜRÜN SONRASI HİZMET" sunmayanlar artık bu piyasada tutunamıyorlar. Motor satmak kolay, bilgisayar satmak kolay, beyaz eşya satmak kolay. Bir de satıcının kılığına girip olaya öbür taraftan bakalım; sizi rakiplerinizden ne ayıracak ? Elbette ki satış sonrası verdiğiniz hizmetler ... Burgman çok kaliteli bir alet olabilir ama ben Burgman alıp bu piyasada yapayalnız kalmak istemem. Honda PCX'ime çarıp ön çamurluğumun yarısının traşlanmasından sonra ben bunu bir kez daha anladım. Honda'nın her yerde servisi var yedek parçaları it sürüsü gibi her yerde. Artık vakit nakittir. Olmaz olmaz demeyin sürekli sorunlarla karşılaşıyoruz bir motorcular. XMAX gibi bir motor varken ben cümleye ikinci motor sokmazdım bile. Git güzel kardeşim gir bir Yamaha Bayisine çıkartın bana sıfırından bir 400'lük diyip gönül rahatlığıyla satın al o aleti. İçine dünyaları ve tüm sevincini sığdırabileceğin bir bagajın olacak güzel kardeşim hiç merak etme. Git al güzel bir XMAX 400