Xmax'in tasarımı beğenmiyen bir tek benmiyim ?
Forza ismide kendide guzel tabi tahmin ettigim motorsa
büyük harfle yazınca daha iyi anladık şimdi bu xmax beverly 350 abs den daha iyi olabilir
fotoğraflara aldanmayın şayet benim gibi cüsse takıntınız varsamisal suzuki burgman fotoğaflarda nedense küçük çıkıyor forza da büyük çıkıyor. aea nın dediği gibi kimi motor fotoğraflarda çirkin kimide yakışıklı çıkıyor diye. Tabi bir reklam uğruna bir takım işlemlerden geçmesinin de büyük katkısı var.
Xmax'in tasarımı beğenmiyen bir tek benmiyim ?
burg nasıl selesi sert mi ? motorunuzu tanıtan resimler eklenmiş bi başlık açsanız almayı düşünenler için iyi olur
bende nc750x ten bunlara gecmeyi düşünüyorum.nc den önce aklimda x max vardi ama delighttan bir anda nc ye gecince x max yalan oldu.şimdi bazi sebeplerden maxi skuter e donecegim.x max hep aklımdaydı ama burgman da aklimi celmeye başladı.50 cc fark ne kadar fark ediyor acaba son hiz olarak,ivmelenme olarak?bagaj hacimleri de ayni galiba(iki full face kask) ya da forza mi alsak ne etsek ?![]()
hepsine binmiş biri olarak kesinlikle BURGMAN... hele xmax den kaçabildiğin kadar kaç...bir şeyi çok kişinin yapıyor olması doğru olduğu anlamına gelmez....start*stop u bile koymaktan kaçınmışlar. tofaşçı gibi hissediyorsun.
bende nc750x ten bunlara gecmeyi düşünüyorum.nc den önce aklimda x max vardi ama delighttan bir anda nc ye gecince x max yalan oldu.şimdi bazi sebeplerden maxi skuter e donecegim.x max hep aklımdaydı ama burgman da aklimi celmeye başladı.50 cc fark ne kadar fark ediyor acaba son hiz olarak,ivmelenme olarak?bagaj hacimleri de ayni galiba(iki full face kask) ya da forza mi alsak ne etsek ?![]()
@freewill son durum nedir![]()