Suzuki Burgman 200 mü ? Honda Forza 300 mü ? [ Pcx sonrası ]

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Xmax'in tasarımı beğenmiyen bir tek benmiyim ?

Xmax'in tasarımı beğenmiyen bir tek benmiyim ?

biraz abartılıyor sanki ya da ben yavaştan yaşlanmaya başladım :mrgreen: Ne bileyim burgman bana daha olgun daha bir ağır abi gibi geliyor

aE1zXz.jpg

fotoğraflara aldanmayın şayet benim gibi cüsse takıntınız varsa :) misal suzuki burgman fotoğaflarda nedense küçük çıkıyor forza da büyük çıkıyor. aea nın dediği gibi kimi motor fotoğraflarda çirkin kimide yakışıklı çıkıyor diye. Tabi bir reklam uğruna bir takım işlemlerden geçmesinin de büyük katkısı var.

DKN

fotoğraflara aldanmayın şayet benim gibi cüsse takıntınız varsa :) misal suzuki burgman fotoğaflarda nedense küçük çıkıyor forza da büyük çıkıyor. aea nın dediği gibi kimi motor fotoğraflarda çirkin kimide yakışıklı çıkıyor diye. Tabi bir reklam uğruna bir takım işlemlerden geçmesinin de büyük katkısı var.

burg nasıl selesi sert mi ? motorunuzu tanıtan resimler eklenmiş bi başlık açsanız almayı düşünenler için iyi olur

burg nasıl selesi sert mi ? motorunuzu tanıtan resimler eklenmiş bi başlık açsanız almayı düşünenler için iyi olur

Selesi orta sertlikte ne çok yumuşak ne de kazık gibi kanepe gibi düşünün tam o ayarda. İlk bakımları yaptırayım zaten + ve - lerini video şeklinde paylaşacağım.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
bende nc750x ten bunlara gecmeyi düşünüyorum.nc den önce aklimda x max vardi ama delighttan bir anda nc ye gecince x max yalan oldu.şimdi bazi sebeplerden maxi skuter e donecegim.x max hep aklımdaydı ama burgman da aklimi celmeye başladı.50 cc fark ne kadar fark ediyor acaba son hiz olarak,ivmelenme olarak?bagaj hacimleri de ayni galiba(iki full face kask) ya da forza mi alsak ne etsek ? :)

bende nc750x ten bunlara gecmeyi düşünüyorum.nc den önce aklimda x max vardi ama delighttan bir anda nc ye gecince x max yalan oldu.şimdi bazi sebeplerden maxi skuter e donecegim.x max hep aklımdaydı ama burgman da aklimi celmeye başladı.50 cc fark ne kadar fark ediyor acaba son hiz olarak,ivmelenme olarak?bagaj hacimleri de ayni galiba(iki full face kask) ya da forza mi alsak ne etsek ? :)

forzayı deneme şansım olmadı ama vergi diliminden dolayı eledim. Aralarında en geniş bagaj burgmanda var. Xmax test sürüşüne gittiğimiz 2 adet xl beden full face kaskı almadı. Xmaxin bagajı enlemesine dar ve uzunken burgman enlemesine oldukça geniş daha ergonomik zira su bidonu bile giriyor bu sayede :mrgreen: xmax kalkışta burgmandan seri top speed hemen hemen aynı düz yolda 145 i gördüm tabi benim gibi 100 kg değilde daha az kilolusanız daha yüksek hızlara çıkabilirsiniz :mrgreen:

hepsine binmiş biri olarak kesinlikle BURGMAN... hele xmax den kaçabildiğin kadar kaç...bir şeyi çok kişinin yapıyor olması doğru olduğu anlamına gelmez....start*stop u bile koymaktan kaçınmışlar. tofaşçı gibi hissediyorsun.

hepsine binmiş biri olarak kesinlikle BURGMAN... hele xmax den kaçabildiğin kadar kaç...bir şeyi çok kişinin yapıyor olması doğru olduğu anlamına gelmez....start*stop u bile koymaktan kaçınmışlar. tofaşçı gibi hissediyorsun.

eyvah hocam sen naptın birazdan çarmıha çivilerler seni :mrgreen:

Neden nc750x ten bunlara geçmeyi düşünüyorsunuz? Yabi ne bileyim 750cc büyük bir motordan sonra maxi scootera alışmak zor olmaz mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Integra buyuk tekerlek cift kavrama es gecme

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar