Yds motosiklet botu

Yds marka motosiklet botu kullanan var mi?
Geçen sene staj yaptığım lastik üreticisi firmanın fabrikasında bu markanın iş güvenliği ayakkabılarını vermişlerdi, baya güven veriyordu açıkçası. Motosiklet botlari da saglam midir hic bir bilgim yok. Bilen arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.
Uzun olani almayi düşünüyorum

diablo modelini alalı 3 yıl oldu.halen taş gibi.bir 3 yıl daha gider.kesinlikle su geçirmez(goretex) ve ayağı üşütmez.yeteri düzeyde koruması var.kalın dana derisinden yapılmış.Ben yaz kış kullanıyorum. yazında aşırı bir terleme yapmıyor.thermoform un bambu çoraplarını kullanıyorum.bunun dışında tabanı aşırı sert yani benimki öyle belki yeni modellerde farklıdır bunu bilmiyorum.alırsan bir kaç gün evde falan kullan biraz yumuşasın açılsın.tabanı sert olduğundan öyle avm ye gidiyim bir oyana bir buyana gezeyim biraz yoruyor.öyle çok fazla yürümek için uygun değil.ben alır almaz motora binmiştim pegleri fren pedalını hissetmiyordum neredeyse.tavsiye ederim hem yerli malı yurdun malı.

uzun botunu 3 yıldır kullanıyorum yaz kış. Çok üst seviye olmasa da yeterli bir bot bence, bana herhangi bir sorun yaratmadı. hava sıcak olduğunda terletir, kışın sorunsuz. güvenlik özelliklerini allaha şükür test etme fırsatı olmadı henüz.

İlgilendiğiniz icin tesekkur ederim .kaliplari konusunda bilgilendirebilir misiniz?

Dostum 1 hafta önce uzun modelini aldım normal de 42 beden giyiyorum. Karaköyde ki mağazada deneme yaptım. Bi tık büyük geldi. Sonra 41 bedeni aldım cuk oturdu taki sürüşe geçene kadar... Topuktan sıktı bende bileğe kadar olanı aldım 42 beden...
1) bot uzun olduğu için ilkte esneme yapmıyor
2) Taban yüksek olduğu için vites tam olarak atamıyorum. ( ybr 125 kullanıyorum)
Henüz bende yeniyim 2 gündür kullanıyorum, müşteri hizmetleri sıkıntılı biraz hala kalan paranın iadesini alamadım

diablo 7 olan yani kısa olan nereyw kadar geliyor? bilekleri koruyor mu? birde 11de olan özellikler kısa içinde geçerli mi? sitede 11de reflektör yazıyor, kısada yazmıyor mesela

Yds diablo yazlık kullanıyorum. Aşil tendonunu ve sağ sol kemikleri tamamen kapatıyor. Reflektör var baya da parlak, uzaktan net belli oluyor. Çok rahat terleme hiç yapmadı bugune kadar. Kışlığını da alacağım. En güzel yönlerindem biri de normal bir ayakkabı gibi görünüyor. Kotun altına giyince sırıtmıyor uzaylı gibi dolaşmıyorsun ortalıkta. Kıyafetın altında nasıl durduguna dair ayrıntılı foto gönderebilirim.

Yds diablo yazlık kullanıyorum. Aşil tendonunu ve sağ sol kemikleri tamamen kapatıyor. Reflektör var baya da parlak, uzaktan net belli oluyor. Çok rahat terleme hiç yapmadı bugune kadar. Kışlığını da alacağım. En güzel yönlerindem biri de normal bir ayakkabı gibi görünüyor. Kotun altına giyince sırıtmıyor uzaylı gibi dolaşmıyorsun ortalıkta. Kıyafetın altında nasıl durduguna dair ayrıntılı foto gönderebilirim.

kalıpları nasıl peki? 42 43 giyiyorum, 43 rahat ettirir mi?

Bugune kadar bütün botlarım 43 numaraydı. Internetten sipariş verdim. 43 tam oldu. Özel bir kalıbı yok. Herhangi bir bot ile aynı. Ince corapla kullanılacagından eger oluyorsa 42 daha iyi gibi. Ama yazlık alacaksan kışlık da şart. Kışın üşütmesi garanti çünkü.

Son düzenleme:
Kısa, kışlık olanı günlük hayatta kullanıyorum. Normal ayakkabıdan farkı yok, çok rahat. Yalnız 1 beden büyük almanı tavsiye ederim. Çünkü açılma yapmıyor.

Bugune kadar bütün botlarım 43 numaraydı. Internetten sipariş verdim. 43 tam oldu. Özel bir kalıbı yok. Herhangi bir bot ile aynı. Ince corapla kullanılacagından eger oluyorsa 42 daha iyi gibi. Ama yazlık alacaksan kışlık da şart. Kışın üşütmesi garanti çünkü.

Kısa, kışlık olanı günlük hayatta kullanıyorum. Normal ayakkabıdan farkı yok, çok rahat. Yalnız 1 beden büyük almanı tavsiye ederim. Çünkü açılma yapmıyor.

sipariş verdim. kışlık-kısa olanı. 43 numara.

şunu merak ediyorum. boyum kısa cbr 250 kullanıyorum. duruş esnasında ayaklarım az bir şey yere basıyor. botu giydiğimde fark olur mu sizce? gerek durduğumda ayağım yere değdiği kısım konusunda, gerekse ayağım yere bastığında güven ve rahatlık hisseder miyim?

Ben magazada denedim baya kaba geldi bana, keşke şöyle normal ayakkabıdan çok ayırt edilmiycek uzun bir çizme olsa ayagıda fazla yakmayan. Çokmu şey istedim

Hudson Deri yds'nin kısa modelinin birebir aynısını yapıyor. Fiyatı da aynı hatta. YDS'nin kısa botunu bulamayınca Hudson almıştım ama gayet memnun kaldım. 4 aydır kullanıyorum.

Motosikleti
R25, CRF250L

Merhaba,botu hala kullanıyor musunuz ? Tavsiye eder misiniz ? Artıları eksileri nelerdir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar