Honda Forza 300 (scooter)
Karışık sert kullanım; 1Lt /28-30km
Henüz sakin kullanmayı başaramadım..
Honda Forza 300 (scooter)
Ybr esd
Sakin kullanım 2 litre
İnsan gibi kullanım 2.5 litre
Tapagaz motorun canını alırcasına 3 litre..
Suzuki Burgman 200 Şehiriçi 3,2 şehirlerarası sakin kullanım 90-110 kmh 2,5 lt dipgaz 3,3 lt
Teşekkürler, Sym wolf 250 için kendi değerlerimi girdim.Ben bu iş için yakit.co adında bir uygulama geliştirdim. İnsanlar tek tek burda yazıp çizmesin daha derli toplu olsun diye, göz atabilirsiniz.
Ben bu iş için yakit.co adında bir uygulama geliştirdim. İnsanlar tek tek burda yazıp çizmesin daha derli toplu olsun diye, göz atabilirsiniz.
site çok güzelmiş. yaptığımız yorumlar görünse daha faydalı olur bence.
İş listemdeki ilk kalemlerden birisi o, fakat iş yoğunluğundan dolayı vakit bulamıyorum. Yorumlar kaydediliyor bu arada, sadece göstermesi kaldı, yazdıklarınız uzay boşluğuna gitmiyor
Teşekkürler bu arada güzel sözler için.
Mobil uygulama düşünürseniz bende katkım olsun isterim. Özelden ya da burdan ulaşabilirsiniz.
Aslında uygulama şu an PWA olarak çalışıyor, service worker'lar sayesinde offline olsa bile bir kere girdiyseniz o verileri görebiliyorsunuz; internet geldiğinde de son veriyi çekiyor. Uygulama olarak kaydedip ana menüden ulaşabilirsiniz. Arayüz zaten responsive olarak tasarlandı, bir sorun olmaması lazım.
Bu arada analitiklere baktığımda kullanıcıların %90'ı mobilKeşke ilk başlarken mobil uygulama olarak düşünseymişim gerçekten. Bu kadar yüksek bir oran olacağını beklemiyordum. Mobil uygulama tarafında Google ve Apple store'a uygulama eklemek ise çok pahalıymış, özellikle Apple Store.
Sizin aklınızda nasıl bir çözüm var?