- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
İnşallah bir gün çevirmeye denk gelirsin de sigortasız motor kullanmanın maliyetini öğreniriz sayende...
beddua edersin demek. döverim seni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
İNŞALLAH bir kazaya karışmazsınız allah korusunki karıştınız işte ozaman o 930 cok ararsınız .karsı tarafın aracında olan tüm masrafları sizin karşılamanız gerekecek. ben ödemem dersenızde onuda merak etmeyın sigorta şirketi icra yoluyla faiziyle alıyor.evet sigortalar coook yüksek kendı adıma 750 tl cıktı.ve yanlış bılmıyorusam uygulamadan kaçmanın cezasını bayagı arttırmışlardı.dıkkat ettımde motorunuz tvs apchı onlar sizi yaklamak istememiş hele bır motorlu uygulamaya denk gelın ve kaçın bir görelim.adamlar aksiyon yaşamak için bahane arıyor.helede terörün azdı bu zamanlarda bence kaçmanızı tavsiye etmem.( aklı başında yapılan egsoza lafım yok ama adam tiger takmış birde içindeki susturucuyu sökmüş mahallenın anasını aglatıyor hastası var yaşlısı var uykuda uyanıp o sesle çalınan bebeği var.) birazda kendinizi karşı tarafın yerine koyun.
takip mesafesini koruyorum, aralara fazla girmiyorum ve yolun durumuna göre hızımı değiştiriyorum ve gerekli yerde ön yada arka ağırlıklı fren yapıyorum. 2 sene boyunca kaza yapmadım ve 2 senelik motor sürücüsüyüm, ehliyetimde var ama şu anda pek bir fonksiyonu yok gibi
her kes paşa paşa yaptırıyor sigortasını, böyle yaparsanız primler falan düşmez bu bir gerçek. siz bana dua edinki kaza yapmayayım ve sayemde prim düşecek.
Son düzenleme: