tiger egzozla ceza yedim motoru bağladılar

köşede çevirme varmış geçiyordum yavaş yavaş kavisden geçtim baktım polis gel gel dedi, park ettim verdim evrakları, plaka içerde görünmüyor dedi iyi niyetinden ona ceza yazmıyorum dedi, 200 tl egzoz orjinal olmadığı için ceza yazdı, trafikten men etti muayineye sevk etti, 190 tl çekiciye para verdim ordan aldım motoru geldim, şimdi yarın muayineye gidicem vericem bu evragı muayine yaptırıcam ordan trafiğe gidip men i açtırıcam yani 500 tl ye falan patladı bu olay

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
BWS 100
Bende birader bende.
Bu kadar vergi ne olacak.
Suriyelileri besleyeceğiz ne olacak.

Egzoz sesini kendi motosikletimde vs çok severim ama geri kalan neredeyse tüm egzozlu araçlar başımı ağrıtıyor. Hele daracık sokakta bağırta bağırta geçenler, gece yarısı dip gaz gezip uyku kaçıranlar olmuyor mu bir de... Yazarlar, yazsınlar. Bana da yazdılar neden demedim, keşke yakalanmasaydım dedim. Amma velakin doğru yolu bulalım arkadaşlar, dünyada tek başımıza yaşamıyoruz

Egzoz sesini kendi motosikletimde vs çok severim ama geri kalan neredeyse tüm egzozlu araçlar başımı ağrıtıyor. Hele daracık sokakta bağırta bağırta geçenler, gece yarısı dip gaz gezip uyku kaçıranlar olmuyor mu bir de... Yazarlar, yazsınlar. Bana da yazdılar neden demedim, keşke yakalanmasaydım dedim. Amma velakin doğru yolu bulalım arkadaşlar, dünyada tek başımıza yaşamıyoruz

benim derin uykum var şimdiye bir kaç defa doğan şahin ve torpil attılar ondan uyandım motor sesi falan uykumu etkilemez, motor sürücüsü bile konuya böyle yaklaşırsa bu ülkede motorla gebermeye daha çok devam ederiz

Egzoz sesi biraz duyulmalı, ses biraz patırtılı çıkmalı ama egzoz manifoldu çıkmış çinli scooter gibi ses çıkartan motorları ben de sevmiyorum.

Abartılı ve ne olduğu belli olmayan egsoz sesine karşıyım. Tabi egsoz ses çıkarmalı bu çok önemli. Çevirmenin olduğu yerlerden kaçınacaksın, trafik varsa uzaktan geçeceksin. Bariz açığın varsa, motosiklete güveniyorsan yapıştırıp gideceksin... Ota b.ka bahane buluyorlar, ceza yazmak için yazıyorlar bazen. Bu sebeple, duruma göre davranmak akıl sağlığını korumak için faydalıdır.

Egzoz sesi biraz duyulmalı, ses biraz patırtılı çıkmalı ama egzoz manifoldu çıkmış çinli scooter gibi ses çıkartan motorları ben de sevmiyorum.

Tabiki oyle egzozsuz motorun sesi rahatsiz eder bana hic motorumun sesini hic dinlemeden etmeden beni bile dinlemeden ceza yazdilar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bu tür motor kullananlara acımıyorum zengin çocuğu o motora biniyorsa parasıda var demektir o nedenle sıkıntı yok mesela giresun emniyete yeni polisler gelmiş motor bağlamak için adamlar açık arıyolardı

Muğla'nın güzel yanlarından biri polislerimiz motosiklet kullananlara karşı sıcakkanlılar. Akrep'i takmadan önce girdiğim bir çevirmede bunun böyle sesi çıkmıyor sen buna başka egzoz al dedi ( akrapovic i belirtmeyi de unutmadı) Hatta bazı çevirmelerde sırf motor muhabbeti yapmak için durduruyorlar :)
Keza park yeri konusunda da anlayışlılar. İlk defa motoru kaldırımın bir ucuna koymam gerekti. Baktım yakında trafik polisi var gittim sordum motoru buraya koymamda bir sakınca var mı diye... Koy kardeşim koy , motosikletler için park yeri yaptılar da koymadık mı , koy gitsin yeter ki engelli alanına koyma yeter dedi ^^

Şaka maka hep iyisine denk geldim inş. Gıcığına denk gelmeyiz :)

ben bu tür motor kullananlara acımıyorum zengin çocuğu o motora biniyorsa parasıda var demektir o nedenle sıkıntı yok mesela giresun emniyete yeni polisler gelmiş motor bağlamak için adamlar açık arıyolardı
Burda yediğinden içtiğinden kısıp motosikletine yatıran arkadaşlar var egsozlu ve kaliteli motosikleti olan herkesi zengin çocuğu olarak görmemen olaya daha geniş bakman dileğiyle.

Geçmiş olsun, Antalya da özellikle egzoz yüzünden hiç rahat bırakmıyorlar maalesef..

benim derin uykum var şimdiye bir kaç defa doğan şahin ve torpil attılar ondan uyandım motor sesi falan uykumu etkilemez, motor sürücüsü bile konuya böyle yaklaşırsa bu ülkede motorla gebermeye daha çok devam ederiz

uyku derinse problem yok. Bu arada cidden bi tek sen yaşıyormuşsun :cherry: Bunun çoluğu çocuğu, hastası, yaşlısı, erken kalkacak olanı, henüz uyumamış olanı, uyumak üzere olanı ve uykusu hafif olanı yok tabi. Seninki derinse eyv:cherry:

DKN

bu gece rahat bir uyku çekicez öyleyse :cherry:

Yaz geldi denetimler artiyor

Ben susturucumu takayim yarin en iyisi

Melabaa ben karşı komşun, taygırla kafamı ütülememen gerektiğini defalarca, rahatsız olduğumu, çoluk cocuğumu korkattığıını, yaşlı teyzelerin uzun donlarını kirlettiğini , anksiyete gören ergenlerin ah'ını aldığını , boşboş gaz verip gızlara ava attığını gördüğümden müevellit bastım eşgalini seni enselettim ve bu satırları yazarken çook mutlu olduğumu , orjinal egzoz ile dolanmanı dilerim^^

Bu egzos olayına bende ayar oluyorum bunu yerinde yapanlar var onlara lafım yok tabiki motor yada araba fark etmez bazen görüyorum o kadar tatlı kulağı tırmalayan bir ses oluyor ki sanırım onlara kimse birşey demez ama bazen görüyorum adam yanımdan geçiyor kulaklarım patlayacakmış gibi oluyor adam gözden kayboluyor ama hala kulak tırmalar şekilde egzos sesini duyuyorum böyle tiplere bence ceza kesilmesi lazım sonuçta yaptığın şey ile başkalarını rahatsız etmeyeceksin çocuğu gezdiriyorum adam bi geçiyor yanımdan çocuk neye uğradığını şaşırıyor bence bu son derece yanlış birşey kimse kimseye bunu yaşatmaya hakkı yok

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
2 ay 19 gün oldu sigortasız dolaşıyorum. 930 lira sigortaya vermem. zorunlu olan bir şey neden devlet denetimi altında değil peki? ben kaçarım, zaten bir kere çevirmeden kaçtım. çok şükür plakayı da alamadılar.

bakın böyle yapacaksınız;
tumblr_ndaj5q2TmR1ss1wywo1_400.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar