Bajaj Macerasının sonu..
900cc den 150cc ye geçersen böyle olur.
http://i.hizliresim.com/MJEqQa.jpg
Hoşça dostça
Geçmiş olsun hocam kaza nasıl oldu
Kozyatağında yoldaki köpeğe çarptım. 2 ön amortisor kırıldı motorun üzerinden uçup sürüklendim. Elim yaralandı ve ayağım çatladı. Full koruma olmasaydı ne olurdu bilmiyorum...
acaba hangi ölçülerde lastik taktırdınız 150f e uygun lastik yok piyasadaBaymotodan 310 tlye mitas lastik aldim onlarin yönlendirmesi ile. yesilyurttan bin kat iyiler. Bayagi kilometre yaptim aşırı ama aşırı memnunum. 3 çeşit vardi ben orta pahada olandan aldim. Yağmur cizgili falan dediler. Velhasıl ayni dertten muzdarip olanlara şiddetle tavsiye ederim. Yol tutuş + denge ve fren hepsi on kat iyileşti. Motor kullanmak çivi üzerinde yürümek kadar rahatsız bir sey değilmiş meğersem aksine ucan halida gibiyim. Bunlar hissiyattir gorecelidir, bi aceminin gözünden aktardim. Saygilar.
Beyler discover 150f ile pulsar 150 arasındayım ama bütçe olarak pulsar biraz zorlar. Biri 4700 diğeri 6300 TL. Ne dersiniz bütçeyi zorlamaya değer mi? Pazartesi alıcam aleti, bir haftadır araştır araştır bir hal oldum. İkinci eldeki motorlar da leş genelde cesaret edemedim ki fiyatları da yüksek üstelik.