slm arkadaşlar
Ben burdur dan mesut.
19 ağustosta ısparta Şahinler bayiden discover 150f motorumu teslim aldım
öncesinde de 2 yıldır bajaj boxer kullanıyordum 14000 km boyunca
yalnız tripmetre düğmelerindeki M ve S tuşlarının düğmeleri yoktu motoru alırken servis Gül motor garantiden
değiştiririz dedi ve teslim aldım malesef değiştiremedi
bunun üzerine bayi (şahinler) ile iletişime geçip istedim. ilk önce gerekirse ücretini karşılarım ve yapılır demesine rağmen
350 liralık parça fiyatını duyunca BEN O MOTORDAN O KADAR KAZANMIYORUM diyerek yan çizdi ve mağdur oldum.
ben de tüketici haklarına bugün itibari ile başvuru yaptım. bu arada kuralkandan da servis ne diyorsa o cevabını aldım. yani malının arkasında durmadı.boxer öodeli ile bajajın iyi bir ürün ve servisin yeterli olduğunu düşünmüştüm. meğerse yanılmışım. niyetim pulsar 400 gelirse onu almaktı ama bir daha japon yada avrupalı haricinde motor ne alırım ne binerim.. hatta ve hatta arkadaşlarımdan birkaçı bajajı sordular almak için ben vazgeçirdim illa alacaksanızda ısparta ŞAHİNLERDEN almayın diye telkinde bulundm..
bunları niye yazdım...
eğer bajaj marka motosiklet alacaksanız ve özellikle ısparta dan motoru teslim almadan önce güzelce inceleyin ve eksik bir parça hatta vida dahi bulsanız sakın ha teslim almayın yoksa ben gibi sonu ne olacağını bilmeden koşturur durursunuz
saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Bugün ilk depoyu bitirdim. 365 km'de benzin biter gibi oldu, yedek depoya aldım ama daha üç çentik gösteriyordu. 380 km'de benzin aldım ve 38 tl'lik benzin aldı. Buna göre 10 kuruş yakmış görünüyor, gayet iyi bence. Gerçi rodajda olduğu için basmadım ama yine de gayet iyi gibi. Ufaktan hızı artırmaya başladım ustanın tavsiyesi ile.
benzini doldururken yedeğe düşmüşse 50 liralık daha alıyor. ağzına geldiği zaman benzin dolmuş olmuyor yavaş yavaş iki litreye yakın benzin giriyor.
bben şu an 800 km deyim iki 3,depomu doldurdum. ilk depo 380 ikinci depo 378 km gitti. ve yedeğe düştüğü kmler üzerine 50 l,ralık aldı her seferinde
ortalama 0,13-0,14 kuruş arası yakıyor şimdilik