10 nisanda deneme sürüşüne gideceğim ciddi ciddi düşünmeye başladım yazın almak için özelden telefon numaranızı verebilirmisiniz acaba merak ettiğim şeyleri daha detaylı sorayım fazla rc 390 kullanıcısı bulamıyorum. Bakım vs ne kadar tuttu bakım aralıkları nedir acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
Sele sertligini nasıl çözdünüz ? Birde elimde mıknatıslı depo üstü çanta var kullanabilirmiyim bunu depo metal mi yoksa plastik kaplama var mı üstünde?
Tabi, özelden mesaj atarım numaramı, soruları da cevaplıyım, 1000 km rodaj oluyo ardından her 7500 km'de bir oluyomuş. Ben daha rodaj'ı bitiremedim iş güçten dolayı, bende araba da var onu kullanmak zorunda kalıyorum ama rc250 için rodaj bakımı 150 tl mi ne imiş bununki de o civar çıkar sanırım. Sele sertliğinin çözümü var tabiki ama şuan düşünmüyorum yaptırmayı, sanayilerde koltuk kaplamacılar mı ne var onlar hallediyormuş, yaz'a doğru hallettiricem. Depo plastik kaplama, kullanamazsın onu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
hocam 1 kaç sorum olucaktı ??
arka frende abs mevcutmu ?
titreşim olayı acaba nasıldır eski r125 kullanıyormuşsun sanırım onunla kıyaslarsan ne durumda ?
parça olmasada bakım fiyatları acaba nasıl ? rodaj bakımın 5000 km bakımın vs
ktm orange gününde zaten denicem ama extra bir yorum olarak merak ettim görüşlerini.tabi rodajda dediğin için yağ değişimden sonra titreşim vites geçişlerin sanırım daha rahat bi hal alır.
sana kazasız belasız sürüşler dilerim
Arka fren'de abs var ve tek sürersen sıkıntı yaratıyor, ama artçı ile süren arkadaşlar arka frenin çok iyi olduğunu söylüyo yani kısacası artçı ile bineceksen iyi bir arka fren- tek bineceksen kötü bir arka fren. Ön fren çok iyi ama durma konuda derdin olmasın, titreşim haliyle var ama eldiveni giydin mi sorun olmuyor, park halindeyken örneğin ışıklarda hissediyosun ama hareket halindeyken hissetmiyorsun, vites geçişleri 10 numara şuan bakımdan sonda daha iyi olur tabi ama titreşimin değişeceğini sanmıyorum, eyvallah cümleten kaza bela görmeyiz inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
Şehir içinde rahat bir sürüş için rc yerine duke daha tercih edilebilir.
Duke hiç kullanmadım ama rc şehir içinde öyle çok rahatsız değil, her racing neyse o da öyle
Son düzenleme: