Kuşa çarptım galiba?

Bugün öyle aheste aheste dolanırken, hızım 50-60 civarı çevre yolundayım, serçe miydi kırlangıç mıydı çözemedim, bi garibana çarptım. Ben yolumda dümdüz giderken şak diye önüme kırdı; yetmezmiş gibi bi de ters yönden geliyodu. Bi an panikledim, çektim kenara; ama arkada yolda bi şey göremedim.

Kaza mahallini hemen terkettim.

Ters yönden gelmesi 9/9 kuşu suçlu yapıyor. Ama vurup kaçman trafikte etik olmamış.

DKN

korktuğu için adrenalin etkisiyle sakatlanmasa bile bayılmış olabilir. böyle durumlarda arkadan gelen ezmesin diye uçuna kadar elinize alıp bekleyin

korktuğu için adrenalin etkisiyle sakatlanmasa bile bayılmış olabilir. böyle durumlarda arkadan gelen ezmesin diye uçuna kadar elinize alıp bekleyin

motosiklet ile seyir halindeyken yanımda ki araç kuşa çarptı trafiği durdurdum kuşu yoldan aldım kaldırıma kattım kedi kaptı götürdü..

kedinin nasibiymiş o da hocam zaten büyük ihtimal ölürdü o kuş kedi nasiplensin bari

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimse yazmamış hazırmısınız

ABS OLSAYDI KAZA OLMAYACAKTI :D:D::D

Farkettiğiniz anda hafif gaz kesmeyle falan kuş kurtarabiliyor.

Ama panik frenlere falan asılmaya çalışmamak gerek diye düşünüyorum.

Kuşa çarpmayacağım diye kaza yapmayın...

Yola çıkan kediye, köpeğe, hatta öndeki aracın camından düşen oyuncağa çarpmıcam diye direksiyonu kırıp arabayı, otobüsü deviren sürücülerin haberlerine denk gelmişsinizdir ...

Dağ yolunda motorcu serçeyle kafa kafaya çarpışmış..
Acıyıp eve getirmiş baygın kuşu...
Eski birbkafese koymuş,yanına biraz yem ve su koymuş...
Bir süre sonra ayılan serçe önce paslı parmaklıkları sonra yem ve suyu görünce haykırmış...
Hasssstir ya,motorcuyu öldürmüşüz......:queen:

Dağ yolunda motorcu serçeyle kafa kafaya çarpışmış..
Acıyıp eve getirmiş baygın kuşu...
Eski birbkafese koymuş,yanına biraz yem ve su koymuş...
Bir süre sonra ayılan serçe önce paslı parmaklıkları sonra yem ve suyu görünce haykırmış...
Hasssstir ya,motorcuyu öldürmüşüz......:queen:

Hahahahahaha güzeldi 😁😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar