Acemi 27 ezbere konusma arastir sonra cevap ver. Hondanin motorlarini zaten heronun muhendisleri yapiyordu. Honda heronun ortakligini da benden duydun ogrendin. Hero hondadan ayrildi honda simdi uretimi verdi cinlere.. 2016 dan sonraki modelleri.. Bajaj da heronun bunuda bilin.. Hero bu piyasayi sallayacak. Hero honda karsilastirmasina gelince cbf 150 ile hunk 150 den bahsettim. Hero da yakin zamanda 500-600-1000 cc yi surer piyasaya 2 sene gecmez.
Arkadaslar binin gorun test edin kendiniz karar verin.
Madde madde yazayım :
1) Honda'nın motorlarını Hero mühendisleri yapmıyordu. Koskoca Honda'nın Hero'ya motor tasarlatmaya ihtiyacı yok. Honda'nın isterse nasıl motor yapabileceğini sıfır titreşimli CBF 150 zaten gösteriyor ve bu motor 2007'de piyasaya sürüldü. Honda yıllardır Hero ile ortaklaşa, Hindistan pazarı için ufak hacimli motor üretiyordu. Şimdi ise Hero, ortaklık ayrıldıktan sonra elindeki motorlarla yoluna devam ediyor. Motorları CBF 150 temelli ama balansörleri azaltılmış, güçleri de arttırılmış. Hintliler balansöre bakmadıklarından ve 40 km hızla motor kullandıklarından dolayı titreşimden de şikayet etmiyorlar. Hero henüz Honda'dan aldığı mirasın üzerine daha bir tane tuğla koymuş değil. Karizma serileri eski ve geri kalmış Honda CRF 230 motorlarını sadece enjeksiyon ilavaesiyle kullanıyorlar. Ancak önümüzdeki sene yeni ve tamamen Hero tarafından tasarlanmış aşağıda linklerini verdiğim bir iki model gelecek. Bunlarda titreşim vs de olmayacaktır diye umuyorum çünkü güçleri normal seviyede...
https://www.indiacarnews.com/news/hero-xtreme-200s-launch-price-mileage-specifications-images-11594/
https://www.indiacarnews.com/news/hero-xf3r-launch-price-specifications-images-features-11812/
2) Honda'nın motorlarını kimin ürettiğinin önemi yoktur. Üretici kağıtta yazanı üretir, Honda da kontrolü elinde tutar. CBF 150 Japonya'da da üretilse aynı motor olacak ama fiyatı pahalı olacaktı.
3) Bajaj'ın Hero'nun olduğu tam uydurma bilgi olmuş. Birbiriyle alakası olmayan iki firma. Bajaj'ın kurucusunun soyadı Bajaj, Hero ile hiçbir bağlantısı yok.
4) Büyük cc mevzusuna gelirsem, Hero bu modelleri yıllardır üretiyor. Ben en az beş yıldır bunları biliyorum, artık gerisini siz düşünün. Dolayısıyla Hero'nun büyük cc motor üretmesine şu anda imkan ve ihtimal yok. Onlar önce yukarıda yazdıklarıma bir başlasınlar gerisine sonra bakarız. Şu anda üç Hint firması arasında en geride olanı Hero'dur. Hero'da RTR200 ve NS200 ayarında motor henüz yok. Ayrıca Bajaj'ın KTM ile, TVS'nin de BMW ile kurduğu bağlantının bir benzerini Hero Buell ile kurdu ama Buell firması KTM ve BMW'nin yanında çok küçük bir firma. Benim düşüncem, BMW TVS'yi uçuracaktır. Keza Bajaj da KTM ile hızla yükselecektir. Bajaj için tek sorun KTM'nin kendi serilerinde bile kasten çözmediği titreşim problemidir. İstese düzeltir tabi ama strajileri böyle olduğundan yapmıyorlar.