Bot öneri

Merhabalar,
Baktığım iki tip bot var. Yine de önerilerinize açığım siz neler kullanıyorsunuz, itinayla dinlerim :)

Forma Urban Touch HI-DRY
YDS 7.2 diablo gore-tex

ben de YDS 7,4 diablo yazlık modeline bakıyorum ama hiçbir yerde bulamadım. diablo 7,2 modeli yazın ayağımızı çok yakar gibi geliyor. Zaten motoru çoğunlukla 6-7 ay yaz aylarında kullanıyorum. değer mi ki kışlık model almaya ?

ben de YDS 7,4 diablo yazlık modeline bakıyorum ama hiçbir yerde bulamadım. diablo 7,2 modeli yazın ayağımızı çok yakar gibi geliyor. Zaten motoru çoğunlukla 6-7 ay yaz aylarında kullanıyorum. değer mi ki kışlık model almaya ?

Yazın pişirme konusunda haklı olabilirsin. Pek bilgi sahibi değilim o konuda. Ama kışın da ayağının üşümemesi daha önemli değil mi? Terleyince şifayı kapmazsın ama üşüyünce hele ayaktan soğuğu yersen cırcır geliyorum der yani :D

Kullanıcı adınız ve konu çok komiğime gitti :D

ben Forma Arrow marka bot kullanmaktayım yazlık bi bot ama kışında kullandım, 1 saatten fazla yağmurda kullanma şansım olmadı.

O süre içinde su geçirmedi Şuan için memnunum.

Yinede kışın ve yağmurlu havalarda kullanacak iseniz su geçirmeyen bir model almanızı tav ederim.

Kullanıcı adınız ve konu çok komiğime gitti :D

ben Forma Arrow marka bot kullanmaktayım yazlık bi bot ama kışında kullandım, 1 saatten fazla yağmurda kullanma şansım olmadı.

O süre içinde su geçirmedi Şuan için memnunum.

Yinede kışın ve yağmurlu havalarda kullanacak iseniz su geçirmeyen bir model almanızı tav ederim.

Evet gerçekten çok uyumlu olmuş başlıkla kullancı adım :D Ben de bi ara düşünmüştüm o botu teşekkürlet bu arada

ben de bir seneye yakındır 7.2 yi kullanıyorum. Çok yanmadım içinde ama yine de kışlık.
kış performansından memnunum.
7.4 artık yok.

Bu aralar yazlık için trekking botlarına bakıyorum.
Hem şekli düzgün hem de genel olarak koruyucu görünüyorlar.
Bu konuda önerisi olan var mıdır?

ben de bir seneye yakındır 7.2 yi kullanıyorum. Çok yanmadım içinde ama yine de kışlık.
kış performansından memnunum.
7.4 artık yok.

Bu aralar yazlık için trekking botlarına bakıyorum.
Hem şekli düzgün hem de genel olarak koruyucu görünüyorlar.
Bu konuda önerisi olan var mıdır?

treking botları darbe ve sürtünmeye dayanıklı değiller ayrıca aşık kemiği koruması da yok. Bot değil kaval kemiğini de koruyan bir çizme edinmek lazım. Ben forma mirage kullanıyorum. Tank gibi mübarek

Forma-ARROW-SX-magnesium-slider.jpg

mirage dan memnun musunuz hocam?
konforu nasıl, havalandırması nasıl, hareket kabiliyetini fazla kısıtlıyor mu?

Ben memnunum, hareket kabiliyeti yok denecek kadar aza motordan indikten sonra. Yani bu çizme ile yol yürünmez.Su geçirmez bir çizme olduğu için havalandırma çok yeterli değil, hani bir goretex değil, ama goretex çizmelerin fiyatı da maşallah çinli scooter fiyatı. Bence f/p ürünü. yılbaşındaki motomax indiriminden 330 tl ye almıştım.

Ben memnunum, hareket kabiliyeti yok denecek kadar aza motordan indikten sonra. Yani bu çizme ile yol yürünmez.Su geçirmez bir çizme olduğu için havalandırma çok yeterli değil, hani bir goretex değil, ama goretex çizmelerin fiyatı da maşallah çinli scooter fiyatı. Bence f/p ürünü. yılbaşındaki motomax indiriminden 330 tl ye almıştım.

bunun bi de dry versiyonu varmış, sizdeki hangisi, ikisi arasındaki fark nedir acaba?
geçen hafta yine indirimdeydi bu model ama kalmamış, kısa bot olarak velocity i aldım. eğer tekrar denk getirebilirsem bu botu da almayı düşünüyorum.

Super Moderator
Torque Out D1 kullanıyorum, hareket kabiliyeti kötü sayılmaz, yağmurda su almadı henüz, havalandırma pek iyi değil normal olarak. Güvenlik olarak tatmin edici korumalara sahip.

Memnunum.

botas-dainese-torque-d1-out-negras.jpg

bunun bi de dry versiyonu varmış, sizdeki hangisi, ikisi arasındaki fark nedir acaba?
geçen hafta yine indirimdeydi bu model ama kalmamış, kısa bot olarak velocity i aldım. eğer tekrar denk getirebilirsem bu botu da almayı düşünüyorum.

Bendeki dry versiyonu. Ama yağmurda hiç test etmedim. hatırı sayılır şekilde ayağı terlettiğini söyleyebilirim. Gerçi ilk kez hakimiyet eğitiminde giydim. düşük süratte sürekli fren vites değişimi yaptım. Ondan dolayı da çok terlemiş olabilir ayaklarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

Torque Out D1 kullanıyorum, hareket kabiliyeti kötü sayılmaz, yağmurda su almadı henüz, havalandırma pek iyi değil normal olarak. Güvenlik olarak tatmin edici korumalara sahip.

Memnunum.

https://dainesemadrid.com/5424-tm_thickbox_default/botas-dainese-torque-d1-out-negras.jpg

forma mirage da bu botun çakması gibi duruyor zaten :D

4qGWLA-s.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

9oJAar.jpg
[/url][/IMG]

Forma mirage mı sizce yoksa Forma arrow sx mi fiyat olarak arrow 100 lira daha uygun korumaları tatmin edici gözüküyor. Havalandırması da yerinde gibi siz ne düşünüyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar