Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Cumartesi calisiyorum ben uyarsa persembe aksam biyerde herhangi bi sahilde cimlerin ustunde oturabilirz yada bi kafede otururuz hic farketmez bu tarafta kirecburnu sahili taraflari karsida maltepesahil tarafi biyerde olabilir . yada besiktas ta falan bi kafe

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Uyarsa cumartesi şileye gitmeden gözlemecileri geçince sağda güzel bir asfalt var, hangi köylere gidiyor bilmiyorum. gazlayıp biraz hava alalım, köy kahvelerinde molalar veririz.

temiz hava alırız.

Eski şile yolu :10 km sonrâ şile ye varırsın

Sağ taraf yollar ise en fazla 1 köy var sonra baraj var yani çok gezilmez

Öyle birşey gebzeden girip ağva yada kandıra rotasında olur. Ömerli barajının diğer tarafından

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Cumartesi calisiyorum ben uyarsa persembe aksam biyerde herhangi bi sahilde cimlerin ustunde oturabilirz yada bi kafede otururuz hic farketmez bu tarafta kirecburnu sahili taraflari karsida maltepesahil tarafi biyerde olabilir . yada besiktas ta falan bi kafe

Ha burası olsun 20:30 semaver de çay hazır eh eli boş gelmek istemeyende ne olsa getirir heralde :)

https://www.google.com.tr/search?q=...a5619a6a2c5:0x463ddadcfba10f6c&fpstate=lu:map

Perşembe akşamı buluşma için, Suadiye Sahil Beltur Kafe yi öneriyorum. Hem zaten motosikletler dolu oluyor, hemde gitmesi bulması kolay :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Perşembe akşamı buluşma için, Suadiye Sahil Beltur Kafe yi öneriyorum. Hem zaten motosikletler dolu oluyor, hemde gitmesi bulması kolay :)

Migrosun arkası mı abi? Hani daha önce de buluştuk 4-5 kişi?

Çok fesatlandim çok bildiğin kıskandım. Allah kaza bela vermesin Şu nusaybindeki pisliği temizliyelim aranızdayim inşallah. Hayırlı olsun Mopus. Darısı başıma inşallah

Son düzenleme:
Beltur banada uyar . Uygun olduğumuz perşembe akşamları çıkar geliriz

Haftasonu hava filtresi değiştirdim 200 tl

Evet. Orası Caddebostan Sahil Beltur Cafe - Dalgınlıkla Suadiye yazmışım. Migrosun arkası.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
tamam beltur o zaman yarın 20:00 den sonra

Arka çanta üzerine 1 şeyler bağlamak için demir falan düşündüm.Uygun hazır pahalı,yapsak uğraştıracak bende işimi görür diye aşağıdaki çözümü yaptım.Herşeyi devletten beklememek lazım :)

pm3v8Ypsj

pnNPMZcbj

pozpxgZtj

TARİH : 28/04/201
YER : BOSTANCI BELTUR
SAAT : 20:00

KATILANLAR :

1- ANTİLOP_SKUL
2- trnpkr
3- barbaros (ben yazdım o gelecek :)
4- Eser (%50 ihtimal, yarın kesinleşir).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar