Kırmızı-beyaz mı gri mi?
Gri süper ama görünürlülüğün çok azalır.
Kırmızı-beyaz mı gri mi?
Gri süper ama görünürlülüğün çok azalır.
Aklımda kırmızı beyaz vardı bayiye gittim gri ve kırmızı beyaz yanyanaydı. Şöyle bi baktım gri daha bi kalıplı asil duruyordu, kırmızı beyaz sanki onun yanında oyuncak gibi gözüktü gözüme![]()
Aslında tam tersine beyaz ve kırmızı bulunduğu yüzeyi daha büyük gösterir.Ama gride dehşet duruyor.Yalnız dediğim gibi gri rengin trafikteki dezavantajlarını nette araştır.Sana hak veriyorum mat gri gerçekten çok iyi duruyor.
Gri varken beyaz nedir abi.
Eğer 2 ay bekle demiyorlarsa griyi al tabiki. Yıkattınmı parıl parıl parlar.
Sadece biraz bakımı uğraştırır.

€mre;3896673' Alıntı:Beyaz değil kırmızı beyaz, bir arkadaş resim paylaşmış bak yukarda. Gri r25'i olan biri motor üzerindeyken bir resim yollayabilir mi?
€mre;3896673' Alıntı:Beyaz değil kırmızı beyaz, bir arkadaş resim paylaşmış bak yukarda. Gri r25'i olan biri motor üzerindeyken bir resim yollayabilir mi?
Selam arkadaşlar, herkesin bir fikri olsun diye 10.000 Bakımı için detayları yazıyorum. Bakım İstanbul Kardeşler Yamaha servisinde yapıldı.
Fren Balatası, 2 Adet Buji, Hava Filtresi ve Yağ değişikliği sağlandı. Yağ Filtresinin değişikliği 5000 bakımında yapıldığı için bu sefer değişiklik istemedim. Yağ için Motul 7100 10W50 yağımı kendim götürdüm. Yağı kendim götürmeme rağmen 260TL gibi bir ücret ödedim. 100 TL işçilik bana göre biraz fazla geldi. Adamlar hakkıyla işlerini yerine getiriyor aldığınız servis güzel ancak fiyatlardan çok memnun olduğumu söyleyemeyeceğim.
Tekerimiz düz bassın.
Resimdeki fiyatlara KDV dahil değil. Bide KDV eklenecek.
[url]http://i.hizliresim.com/RkjVO6.png[/url]
€mre;3896844' Alıntı:Şu resimleri gördüm ya olay kapanmıştır. Renkler zevkler meselesi ama gri ille de gri neyse mayıs sonunu bekleyecez. Yapacak birşey yok. Resim için teşekkürler, bu arada koruma takozunu nerden ne kadara aldınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Çok fazla değil mi bana mı öyle geldi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
Bir ay bekleyip de gelmedi haziranda gelecek derlerse șu motora binemedigim süreye acırım. Kararsiz kaldım.
Herkese merhabalar ,
2 Ay önce 2016 Model R25 Mavi Renk Motosikleti aldım. Şu an 2100 Km deyim. Rodaj dönemini şehir içinde 1000+600 olarak düzgün bir şekilde yapmama rağmen hafta sonu Kocaeli/Eskişehir arasında hız denemesi yaptığımda 152'yi geçemedim. Bununla ilgili olarak bir önerisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
Teşekkürler...
Selam arkadaşlar, herkesin bir fikri olsun diye 10.000 Bakımı için detayları yazıyorum. Bakım İstanbul Kardeşler Yamaha servisinde yapıldı.
Fren Balatası, 2 Adet Buji, Hava Filtresi ve Yağ değişikliği sağlandı. Yağ Filtresinin değişikliği 5000 bakımında yapıldığı için bu sefer değişiklik istemedim. Yağ için Motul 7100 10W50 yağımı kendim götürdüm. Yağı kendim götürmeme rağmen 260TL gibi bir ücret ödedim. 100 TL işçilik bana göre biraz fazla geldi. Adamlar hakkıyla işlerini yerine getiriyor aldığınız servis güzel ancak fiyatlardan çok memnun olduğumu söyleyemeyeceğim.
Tekerimiz düz bassın.
Resimdeki fiyatlara KDV dahil değil. Bide KDV eklenecek.
[url]http://i.hizliresim.com/RkjVO6.png[/url]
Karşim hayırlı olsun, kavuştun yavrunakazasız belasız kullan inşallah, tekerine taş değmesin.
Fotoğraf sözümü yerine getiriyorum, plakaya vida attırmak için gitmiştim az önce, birkaç taze fotoğraf gelsin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hiç gaza basmadan debriyajı kavrama noktasına kadar hızlıca bırakınca hiç ses gelmiyormu sende hocam. Eğer öyleyse ben servise götüreyim motoru, sanki zincir palete vuruyor gibi bi vurma sesi geliyor.
Bende bugün 5000 bakımı yaptırdım yağı kendim götürdüm.servisten aldıklarım yağ fitresi,hava filtresi,1lt antifiriz bunlar için 80tl işçilikte 50tl yani toplamda 130tl istediler.sonra katlanır plakalık,ön arka sinyaller değişti birde far ampulleri bunlar içinde işçilik artı 30tl hepsi 160tl yani.bana fiyat gayet iyi geldi sizce nasıl?fakat motoru garanti kapsamında işlemediler yağını başka marka koyduğum için.bende tamam başka yağ kullandığımdan dolayı motorda sorun olursa kabulüm ama başka biyerinde sorun çıkarsa nolucak falan dedim.zaten garantiden işlememiz için bir sürü gıvır zıvır şeyinin değışmesi gerektiğini söylediler atıyorum sübop başı saçma sapan biyerindeki oring gibi