ilk yazdığın mesajı okudum. aradakileri es geçtim. arada bişey yazdıysan bilmiyorum, öncelikle bunu belirteyim.
rx3 almıştım geçen yaz. 1-2 ay kadar kullandım. şuan tnt250 im var. tnt25 görmedim , kullanmadım henüz. bu bilgiler ışığında;
rx3 u ben pek beğenemedim. selesi u şeklinde . istediğin gibi yerleşemiyorsun selesine. bide acayip bir kumaşla kaplamışlar. rahat edememiştim. titreşim var. gaz tepkileri tuhaftı. bi noktada var-yok , on-off şeklindeydi. göstergedeki hız ve gözünün gördüğü arasındaki fark fazla. gösterge fazla gösteriyor. (%20) yeni sezonda bunlar belki giderilmiştir. takip etmiyorum. unutmadan , yakıt 3,5 lt gibiydi ama hız farkı gidilen mesafeyede yansıdığından onunda %20 az gösterdiğini düşünebilirsin. diğer motorlarında göstergelerinin %10 sapması olsa arındırılmış tüketim %10 farklıdır. 3,8-3,9 filan
tnt250 tam olarak 600 cc kalıbında bi motor. ağırda. 200 kg civarı. yakıtından başlayım. 4-4,5 civarı tüketiyorum. ağırlığına verebilirsin bu tüketimi. titreşim yok gibi. alt devirler cansız. 125-150 cc gibi. ama 7000 den sonra azıtıyor. 3.-4. viteste 7000 devir sonrası çok keyifli. selesi rahat. ayaklar biraz geride konumlanıyor. parmak ucu ile tutup depoyu sıkıştırmak çok kolay. konforlu bir motor. açık söyleyim, rx3 ile kıyaslanacak motor değil. açık ara önde.
tnt25 , görenerin söylediği, tnt250 den daha ufak tefek. pulsar tipinde diye duydum. alt devirleri çok daha iyi. tüketimi daha az. 150 kg.