- Motosikleti
- FAZER 8
- Konu Yazar
Böyle bir cümle kurup ardından "yok ben motoru aslında kötülemedim" diye yan çizmek hoş olmuyor. Bence birşeyi yazmadan önce 2 kere düşünün derim.
Motor gözünüzde çin malı gibi duruyorsa gözünüzde "japon malı" gibi duran herhangi başka bir motoru tercih edebilirsiniz, burası özgür bir ülke :bounce:
Sanırsam videoyu yorumlamayı pek bilmiyorsunuz. Nedeni kitap okuma eksikliği gibi şeyler olabilir . Videoyu izlediyseniz eğer "çin malı gibi gözükmeye başladı " sözümün neyi kastettiğini anlayabilirsiniz. Motosikletin parçası showroomda da kalitesiz ve hemen kırılan bir malzeme gibi geldi. Yani hemen kendini bırakan bir malzeme gibi... Çin malı gibi gözükmeye başladı demem ile bunu kastettim . Olsun burası ÖZGÜR ülke herkes okuduğunu, gördüğünü anlayacak diye birşey yok o sizin kararınız .
R25 in kendi performansını , yarış tarihini zaten kötülemedim . Sizler insanları hemen bir kalıba sokmak için mücadele veriyorsunuz . Muhattabınızın bir hatasını , bir açığını bekliyorsunuz . Bu yüzden bişey anlayamıyorsunuz . Çoğul konuşuyorum diye üzerine alınanlar olacaktır yarası olan gocunur diyelim herkese tek tek açıklama yapmaya kalksak bize vakit kalmaz...
Yan çizmedim , yan çizse idim mt25 ile arasında kalmazdım . Neredeyse kardeş motor olduklarını biliyoruz dimi. Yani ben diyorum ki elma diş kamaştırır mı , siz diyorsunuz kabuğu ile ye daha sağlıklı... Böyle anlattım anlaması kolay olur diye . Kimsiye bir garezim yok ama herkes "aga şu daha iyi şu daha güzel " yazıyorlar . Sorum ile tamamen alakasız cevaplar . Kafa grenajı kırılmış bu çok normal demişsiniz benim yadırgamam o değil . Yan Granejda gitmiş yani motor düşünce yana doğru yan grenajıda kırılmış . Ne kadar sağlamdır ? Acaba görmediğimiz bir şey mi oldu yada bilen varmı yaşayan tecrübe eden... Bunu merak ediyorum. Herkes tabi yazıyor en bileninden en bilmeyenine kadar herkes . Çünkü ÖZGÜR bir ülkedeyiz