AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

aliexpress cidden güvenlimidir ? parayı alıp sonra hıyar göndermesinler :D

Türkiyede ki bilindik alışverişlerinden çok daha güvenli.
6 ayda 65 civarında ürün aldım, 55 tanesi geldi.1 tanesi gönderilmedi kalanları yolda.
bu ürünlerin içerisinden 2-3 tanesi kırık, bozuk çıktı. 3-4 tanesi belirtilen özellikte değildi. bunların hepsinin para iadesini aldı. geri göndermek için kargo parası ürünün çok çok üzerinde olduğu için ürünler bende kaldı.

Arkadaşlar aliexpresten kılavuz seti alıcam sadece diş çekmek için çok teferruatlı birşey aramıyorum işimi görsün yeter aşağıdaki linkleri verdiğim ürünlere bakıyorum bir sıkıntı çıkar mı acaba
Kılavuz 1
Kılavuz 2
Kılavuz 3

Moderatör tarafında düzenlendi:

tde

Merhaba arkadaşlar
Aşağıdaki üründen kullanan varmı
Ürün hakkınde ne düşünceniz nedir
6ZzauQ3U Yeni Evrensel motosiklet scooter gidon emniyet kilidi Fren Gaz Kavrama Güvenlik Kilidi Motosiklet hırsızlık Koruma

http://s.aliexpress.com/6ZzauQ3U
Yeni Evrensel motosiklet scooter gidon emniyet kilidi Fren Gaz Kavrama Güvenlik Kilidi Motosiklet hırsızlık Koruma

Son düzenleme:
mesajım bulunsun. çok güzel konu. ekipmanda güvenilmez ama elektronikte düşünülebilir.

http://tr.aliexpress.com/item/free-shipping-Professional-Jaguar-Furygan-AFS-6-motorcycle-racing-gloves-carbon-fiber-leather-guantes-motorcycle/32432431929.html?spm=2114.13010208.99999999.264.a0C5WU

şöyle bir eldiven alayım diyorumda.. ölçüler konusunda kararsızım.. her markanın farklı bir standardı oluyor.. Bazı eldivenlerde L olurken bazılarında XL elime oluyor.. Alıp kullanan, ölçü hakkında fikri olan var mı?

Bazı çin ürünlerini Türkiyede bulunan modellerini test ettiğimde ölçülerin genelde 1 beden küçük olduğunu gördüm.. Sizlerin tercihi nasıl oluyor..

http://tr.aliexpress.com/item/free-shipping-Professional-Jaguar-Furygan-AFS-6-motorcycle-racing-gloves-carbon-fiber-leather-guantes-motorcycle/32432431929.html?spm=2114.13010208.99999999.264.a0C5WU

şöyle bir eldiven alayım diyorumda.. ölçüler konusunda kararsızım.. her markanın farklı bir standardı oluyor.. Bazı eldivenlerde L olurken bazılarında XL elime oluyor.. Alıp kullanan, ölçü hakkında fikri olan var mı?

Bazı çin ürünlerini Türkiyede bulunan modellerini test ettiğimde ölçülerin genelde 1 beden küçük olduğunu gördüm.. Sizlerin tercihi nasıl oluyor..

Boyut için satıcı ile irtibata geçip ya bir tablo isteyin ya da sizin eldiven boyutunuzu yollayın o ona göre eldiven göndersin aşağıdaki tablodan faydalanabilirsiniz. Numerikler (6,7,8 vb) inc olarak elinizin en geniş yerinin çevresinin ölçüsüdür.

motorcycle_glove_-sizing_chart.gif

Boyut için satıcı ile irtibata geçip ya bir tablo isteyin ya da sizin eldiven boyutunuzu yollayın o ona göre eldiven göndersin aşağıdaki tablodan faydalanabilirsiniz. Numerikler (6,7,8 vb) inc olarak elinizin en geniş yerinin çevresinin ölçüsüdür.

http://cdn2.hubspot.net/hub/302842/file-354393403-gif/blog-files/motorcycle_glove_-sizing_chart.gif

Eyvallah dostum.. Tablo çoğu sipariş altında var ama adamların verdiği ölçü doğru çıkmıyor.. mesela bi eldivende L ölçüsü benim el ölçüsü tamam ama... eldivene alim sığmıyor.. :)

Hafta sonu Prosevin L beden Kışlığını aldım cuk oturdu.. başka bir markanın XL si oldu.. Diğer bir markanın 2XL si...Genelde kıyafet alırken de aynı sorunu yaşıyorum.. kalıp ölçüleri farklı oluyor galiba..

En iyisi anne babalarımızın yaptığı olsa gerek.. ben bir beden büyük alayım seneye de giyerim.. :)

1 martta verdigim ürün hala gelmedi türkiyede gözükmüyor nezaman gelcek bakalım =)

Arkadaşlar kargolar ne durumda benim 45 50 gün oldu hala tık yok 5 6 üründe süre bitimine yakın dispute açacağım herkesin mi kargolar böyle

Arkadaşlar kargolar ne durumda benim 45 50 gün oldu hala tık yok 5 6 üründe süre bitimine yakın dispute açacağım herkesin mi kargolar böyle

max 10-15 günde gelirdi öncedenm aldığım şeyler. geçen ay bu ürünle alakalı değil ama çinden bişeyler aldım. bi buçuk ay olacak gelen giden yok. genel bi sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar