AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

Öyle getireyim satayım desek zengin olurduk.Çinden ithalat yapmak için vergi levhalı dış ticaret şirketin olmalı genç arkadaşım.Ha deyince birşey getirebilsek türkiyede bu kadar aç kalmazdı.O yüzden şöyle yapabilirsin ,100 dolar yada 70 euro altı ürünlerden çeşitli adreslere ürünleri satıcıya yollattırabilirsin.Atıyorum 30 tane tanıdığının adresine 100 dolarlık malezeme alırsın eder 3000 dolar.Satıcıyla anlaşır 3000 dolarlık sipariş vereceğim aynı gün iskontonu yap bu adreslere yolla dersin.Anca bu şekilde olur bu iş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende jant şeridi,tank pad,lastik kalemi gibi ürünler aldım birini 17tracktan takip ediyorum 6 günde çinden türkiyeye geldi fakat 25 gündür ptt getiremedi merak ediyorum nezaman gelicek yada postahanede hiç mi olucak (o tarz şeyler duymuştum kayıtsız postaları cepleyenler varmış çalışanlardan)

Ptt ye git ürünlerini sor.
Bir arkadaşım aliexpress ten aldığı ürünler gelmedi sanıp parasını iade almıştı, ptt ye gittiğinde isim ile sorgulattırdığında bütün ürünlerin ptt de olduğunu öğrenip ptt den ürünlerini almıştı.Bazen adrese gitmiyorlar ptt de kalıyor siparişler.

F54

Son atılan linkteki eldiven ve simdi atacagim eldiven ayni. Ama arada 4 dolar fark var, hangisi mantikli yani bir fark olur mu?

https://tr.aliexpress.com/item/Racing-gloves-motorcycle-gloves-full-summer-ride-motorcycle-full-finger-knight-gloves-biker-gloves/1418443115.html

bu ürün bazen cep telefonu programlarında 1.5 dolar a indirim oluyor yani cep uygulamasını indirirseniz güzel şeyler düşüyor hemde beleş sayılacak paraya :)
ben kullandım burdan aldığın 50 tl lik eldiven gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
29 martta mobılde alısverıs ındırımı var 88 usdlık urun 79 usd e dusuyor mobılde bılgınız olsun :)

aliexpress'ten defalarca alışveriş yaptım ama şu bekleme süresi bi süre sonra darlıyo. keyifle bişi alıyosun vs gelene kadar unutuyosun bile ne aldığını. bi de gümrük ptt getirecek mi stresi vs. geniş zamanlı arkadaşlar için tabii ki çok iyi. kazık yemeden ufak ekipmanları güzelce toparlıyosun

bu ara aşırı yoğunluk var gelme süresi ekstra uzuyor 1 ayı aşıyor bilginize...

İthalat ve ihracat yapabilmeniz için şirket olmanıza gerek yok. TC Kimlik numaranız olması yeterli. Şahıs adına gümrük beyannamesi açılabilir. Gelen ürünün özelliğine göre başka kurumların da denetimine gerek duyuluyorsa(TSE, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi.) Bu kurumlardan da izinler alınıp gümrük vergisi ve KDV ödendikten sonra ürünleri teslim alabilirsiniz. Kıymeti düşük ürünler için bu işlemler sonucu astarı yüzünden pahalıya gelir o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar