Hafta sonu en sonunda lastiklerimi değiştirdim. Çok kararsız kaldım BT45, Pilot Street ve Diablo rosso 2 arasında. Öncelikle rosso 2 110/70 olduğu için motorun geometrisini bozacağı için sıcak bakmıyordum. Sonrasında Pilot Street kullanan bir tanıdıkla konuştum memnun olmadığını söyledi (çok memnun olan arkadaşlarda var). Altınelbiseli adamın video sunu izledim oda sorun olmaz dedi 110/70 için. Başka birisi ile konuştum değiştirmeden önce oda diablo tak rahat edersin her yola tutunur o lastikler diye yorum yaptı. Benim için önemli olan güvenlik fren yaptığımda lastik kendini bırakmasın ve yola iyi tutunması idi.
Son olarak karar olarak Diablo Rosso 2 olarak değiştirmeye gittim oradaki yetkili son inazuma ( 2015-2016) üretilenlerde balans sorunu yaratmadığını ve suzuki servisinde de teyit aldığını söyledi ve nihayet bende rosso 2 takdırdım. Şu anda 100 km oldu ilk olarak lastiklerin üzerinnde mum olduğu için çok anlayamadım ama şu anda bir sorun yok gibi görünüyor. İnşallah beklentilerimi karşılar. Daha sonraki görüşlerimi ilerleyen zamanlarda Allah kısmet ederse yazarım.
merhaba arkadaşlar acaba aramızda inazumadan gw250f modeline geçiş yapanlar var mıdır ? ne kadar mantıklıdır diye sorgulamaya başladım, daha yüksek gidon, rüzgar koruması daha iyi, hafiften de olsa bir touring görüntüsü var. uzun yolda daha rahat olur diye düşünüyorum.
Merhabalar,
İnazuma'ya almak istediğim iki parça var. Birincisi Stompgrip, ikincisi çelik fren hortumu. Kullanan, alan var mıdır acaba?
Stompgrip için universal mini boylar boyutsal olarak tanka olmakta mıdır merak ettiğim konu
teşekkürler, selamlar...
Çelik fren hortumu ile ilgili bir tecrübem yok. Ama Stompgrip ile ilgili bol bol konuşabilirim. Bizim motorlara universal oluyor, özel olarak üretilmemiş bir modeli yok ne yazık ki. Kodu 50-10-0002 olan modeli kullanıyorum. Küçük olan universal. Şeffaf olan. Siyah olsaydı motorum, direk siyahını alırdım. Başka renklerde şeffaf iyi oluyor ama. Kendi sitesinden alacak olsaydım 50 dolar + 55 dolar kargosu vardı. Ben de ebay'den hallettim çok daha ucuza. Tavsiyem siz de öyle yapın. Arkadaşlarım sağ olsun birçok motosiklete binme şansı buldum, kimilerinde vardı kimilerinde yoktu. Diyeceğim şu ki ben Stompgrip'siz yaşayamam.Motosikletten aldığınız zevki ve sürüş güvenliğini katlarca arttıracak yegâne şeydir bu ürün. Fren yapınca öne kaymanın yarattığı sinir bozukluğu artık ortadan yok oluyor. Bu arada uygulamasını yüzeyi temizledikten sonra saç kurutma makinesi veya sıcak hava tabancası ile yapıyorsunuz, adım adım. Benimkinin işçiliği pek iyi olmadı, uç kısımlarına çok toz girdi ama işlevselliği baki kaldı tabii. Buraya yaklaşık 2 sene önce ilk yapıştırdığım sıralarda çektiğim bir fotoğrafı ekliyorum. Benim dizime göre ayarlanmış hali bu şekilde oluyor.
Çok teşekkürler, ben de hemen veriyorum ebay'den siparişi. Ne zamandır alma niyetindeydim. Değer mi değmez mi diye soru kalmadı kafamda.
ben motul 5100 kullanıyorum memnunum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım şuan 4444 km motur 5000 de yine motul 5100 aldım onunla değiştiricem
ankara da brn motor, motomax gibi firmalar var yada internetten de olayı çözebilirsin
kolay gelsin
Ben ulusan motor a goturuyorumhalen daha garantisi devam ediyor bildiğim bir usta yok AnkaraTeşekkürler. Internetten aldım yağı bende,yarın değiştireceğim kendim. Ankara da diğer bakımlarınız için servis harici bildiğiniz bir ustanız varmı peki?
Zincirin üzerindeki plastik parçada hangi tekere hangi durumlarda ne kadar hava basılması gerektiği yazıyor. Buna göre ön arkaya ben hep 36 basıyorum.
Arkadaşlar.. Bu İnazuma f modeli için neden çok video yok. Bakıyorum nete 8-10 tane video var. Şu İnazuma f modeli için videolar çoğalsa da izlesek