Titreşim yok gibi bir şey, v motorların hepsi böyle genel olarak...
Peki diğer artı ve eksi yönleri nelerdir tavsiye ediyormusun?
Teşekkür ederim eee motosikleti alacaksak alet edavatımızda olacak severim zatenbunlar çin malı olunca bakım aralığı daha sık oluyor, motorun sağına soluna sık sık bakman lazım, paslanma emareleri olabilir, dikkat etmek gerekiyor, gv250 300 cc olunca fiyat olarak uçacak diyorlar, dolayısıyla ortalık regal-daelim-rks'ye kalacak, daelim'in malzeme kalitesi daha iyi olabilir, yakından bakmak lazım, regal raptor daytona da epey şekil bir motor, rks de harley kopyası, rks bu üçlü içinde iki ya da üçüncü sırada olabilir, bana göre daelim birincidir ama tipi en ufak ince olandır, ben rks'yi şekline bakıp masraf açarsa adam ederim diye aldım, süslemekle meşgulüz![]()
Sürekli süslüyosun..
hiç kullanmıyosun..azıcık yolda çekilmiş fotoğraflar eklesen diyorum..
Polo34 çok güzel kazasız belasız kullan inşallah. Valla ben bindikçe daha sever oldum bu motoru. Acaba diyordum. Ama hoş gerçekten.bin km den sonra titreşim kayboldu gibi. Aydınlatmalar yeterlimi senin. Sisler işe yarıyormu.
Ellerine sağlık güzel olmuş. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. yedek parça konusunda bilgi verebilirmisin. bulunuyor mu yoksa ?
henüz yedek parçalık bir durum olmadı, v motorların çoğu parçası aynı, zamanında araştırmıştık, problem şu ki yeni v motor diğer markalarda gelmiyoryamaha virago, Osmanlı motor, keeway landcruiser, keeway supershadow, bisan roadstar, monero, zealsun vs zamanında getirildi ve artık yoklar
iyi bir haber olarak üzerindeki motor dünyaca meşhur bir kopya olarak biliniyor, dolayısıyla yurt dışından bir şeyler bulmak mümkün, ayrıca rks'de illa ki arkasında, bu motorların parça stokunu 10 sene tedarik etmesi lazım...
Rks titanik 150 konusunda da bir arkadaş yazmış, antepteki merkezde stok çok varmış, bu motor bir ara eski harley distribütörü tarafından getiriliyordu, çok el değiştirdi, bir türlü dikiş tutturamadılar, pazarlama reklam nerede bajaj nerede keeway, benelli de çin de aynı fabrikadan çıkıyor, bakalım o nasıl pazarlanacak...