Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Resimi attık ya olm işte :p

Bİr demiri ektim büktüm yamulttum parmağıma denk getirdim butonu, herkesin parmağı kendine göre :)

Bagaj açmayı halletcez bu sıralar merak etme, yani halletcez derken ben aklımdaki motor montajını çözüp sana vericem Turan abiyle beraber takarsınız artık.

Bir an önce tulumları alıp yapmalıyım ben de, en son çadırı çocukluğumda ayaklarımı yorgan içinde havaya kaldırarak yaptım diye hatırlıyorum :mrgreen:

Hatta forumda Kampcılar kamp sevenler vs gibi bir bölüm açıp bu işi canlandırmak istiyorum.

Cumartesi yapak ya N'olur:wiinkk:

YOK ÖLE 3 KURUŞA 5 KÖFTE. BU KADAR BEKLETTİN BİTE BİZİM BAŞIMIZAMI ATACAN yok öle sen bagaj acmayı takarken ahmet abi ile ben sis voltmetre çakmaklık falan filan takacaz. sende bizle amelelik yapacan yani.

cumartesi pazar her türlü kamp çay çorba etkinliğine salça olunur. bak antilopta yenge ile gelecek al yengeyi gelin pazar günü berceste sonra bilecik yapalım olmadı bercestede kavga eder yol değişiriz. mehmet kıbılık izin alabilirse yada yengeyide getirirse oda olur. gerci fatihte yengeyi kandırır gibime geliyo ama bilemeyecem :D

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
YOK ÖLE 3 KURUŞA 5 KÖFTE. BU KADAR BEKLETTİN BİTE BİZİM BAŞIMIZAMI ATACAN yok öle sen bagaj acmayı takarken ahmet abi ile ben sis voltmetre çakmaklık falan filan takacaz. sende bizle amelelik yapacan yani.

cumartesi pazar her türlü kamp çay çorba etkinliğine salça olunur. bak antilopta yenge ile gelecek al yengeyi gelin pazar günü berceste sonra bilecik yapalım olmadı bercestede kavga eder yol değişiriz. mehmet kıbılık izin alabilirse yada yengeyide getirirse oda olur. gerci fatihte yengeyi kandırır gibime geliyo ama bilemeyecem :D

Fatih ve sen uzun zaman bir araya gelemezsiniz bence

Cumartesi kimler geliyor benim için cimartesi pazar farketmez

Başka yerde olur oda farketmez

Kamp derseniz oda olur fark etmez

YAV Bİ TOPLANİN DAAAAAAA

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
o zaman pazar günü birlik dediğiniz gibi yapalım.

Hanımlar da gelmek isterse önceden konuşalım ki kaç hanım geleceği belli olsun.

Yalnız başına kalırlarsa can sıkılır.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
o zaman pazar günü birlik dediğiniz gibi yapalım.

Hanımlar da gelmek isterse önceden konuşalım ki kaç hanım geleceği belli olsun.

Yalnız başına kalırlarsa can sıkılır.

Yengeler gelecekse Bilecik uzak olur yorulurlar daha yakın bir yer de olabilir karar sizin .
Mangal yakalim derseniz semaver benden. Ballıkaya lar olabilir
Sadece kahvaltı masukiyeye olur
Haa yorulmayiz derlerse Ertuğrul gaziye bir Fatiha okuruz birazda yemlik yeriz buda canima minnet :)

Benim esim geliyo Gidis gelis 600 km yi gecmeyecek biseler mantikli olabilir fazlasi yorucu olur kahvalti olur ogle yemegi olur biseler ayarlanir halledilir yani

F54

bilecik ist git gel 600 ü geçer yol güzel ama artçı ile biraz sıkıcı olur
bence izniğe gidin..

F54

sen google amcaya bakma siz bileceğin bi ilçesine gideceksiniz merkez e değil

F54

ramazan google amca sadece şehir sınırını gösteriyor galiba ben bodruma gideceğim dedim 770 gösterdi fakat ben 830 gittim :)
hemde ybr ile totom uyuşa uyuşa :)

SELAMLAR ARKADASLAR YARIN ARANIZA KATILIYORUM insaallah
bir sorum var nc 750 s dct mi nc 750 s mi almalıyım. acil yorum yapınız yarın oglen alıyorum iki motor arasında kaldım bin lira fark var dct de ve 2015 ama hasar kayıtlı
diğeri sorunsuz
ikiside 10 binkm civarı

F54

hasar kaydı ne kadar nerden hasar almış servis te mi onarım yapılmış bunlar önemli

Pazar günü bende her an gelebilirim.
Bu arada Kornam Seger oldu
v5y484.jpg

Ve yeni intecomlarım geldi

bD9bJZ.jpg

Xkl4k5.jpg

SELAMLAR ARKADASLAR YARIN ARANIZA KATILIYORUM insaallah
bir sorum var nc 750 s dct mi nc 750 s mi almalıyım. acil yorum yapınız yarın oglen alıyorum iki motor arasında kaldım bin lira fark var dct de ve 2015 ama hasar kayıtlı
diğeri sorunsuz
ikiside 10 binkm civarı
hasar kayıtsız olan her zaman tercih edilmeli bence...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar