Resimi attık ya olm işte
Bİr demiri ektim büktüm yamulttum parmağıma denk getirdim butonu, herkesin parmağı kendine göre
Bagaj açmayı halletcez bu sıralar merak etme, yani halletcez derken ben aklımdaki motor montajını çözüp sana vericem Turan abiyle beraber takarsınız artık.
Bir an önce tulumları alıp yapmalıyım ben de, en son çadırı çocukluğumda ayaklarımı yorgan içinde havaya kaldırarak yaptım diye hatırlıyorum :mrgreen:
Hatta forumda Kampcılar kamp sevenler vs gibi bir bölüm açıp bu işi canlandırmak istiyorum.
Cumartesi yapak ya N'olur:wiinkk:
YOK ÖLE 3 KURUŞA 5 KÖFTE. BU KADAR BEKLETTİN BİTE BİZİM BAŞIMIZAMI ATACAN yok öle sen bagaj acmayı takarken ahmet abi ile ben sis voltmetre çakmaklık falan filan takacaz. sende bizle amelelik yapacan yani.
cumartesi pazar her türlü kamp çay çorba etkinliğine salça olunur. bak antilopta yenge ile gelecek al yengeyi gelin pazar günü berceste sonra bilecik yapalım olmadı bercestede kavga eder yol değişiriz. mehmet kıbılık izin alabilirse yada yengeyide getirirse oda olur. gerci fatihte yengeyi kandırır gibime geliyo ama bilemeyecem