ACİL TAVSİYE VE DESTEK OKUYUN ABİLER

Motosikleti
FAZER 8
Herkese merhaba .

Şimdi elimde 4.500 ila 5.500 arası bir bütçe var . Alacağım motosikleti İstanbul'da kullanıcam ve uzun yol da yaoıcam yani Denizli Balıkesir gibi yerlere gidicem . Bi kaç kişi CBR 125 tavsiye etti . Biliyorum honda'nın marifetlerini fakat yol yapmaz diye düşünüyorum .

Crusier kullanıyordum tekrardan bir cruiser alabilirim . REGAL RAPTOR sattık yeni modellerine bakabilirim yine tavsiye edenleriniz olursa. YBR diceksiniz büyük bir çoğunluğunuz onu da düşünüyorum ama CBR daha hoş gibi . TVS leri daha araştırmadım .

Cross makinalarda olabilir mondial vb istemiyorum . XT ler hoş aslında ama nedense Sahibinden de sadece 3 tane bulabildim . M2 kullanıyor ve öneriyordu en son .

Lütfen abiler bana bilir kişiler yardım etsin iki arada kaldım . Lütfen biraz aciliyeti var . Ekipmanlarım zaten vardı . Yenilerini yine alıcam siz bana fikir verin eksiklerini yanlışlarını söyleyin lütfen .

İYİ FORUMLAR

Tvs 2014 al keyfine bak 2 kere istanbul-sivas yaptım yağ değişimi dışında hiç bi masraf açmadı ve banamisin demedi

CBR 2014 al keyfine bak düzenli olarak istanbul-edirne yaptım yağ değişimi dışında hiç bi masraf açmadı ve banamisin demedi

Motosikleti
FAZER 8
CBR 2014 al keyfine bak düzenli olarak istanbul-edirne yaptım yağ değişimi dışında hiç bi masraf açmadı ve banamisin demedi

Dalgaya vurmasak biraz işi . CBR 2014 ler en az 7 bin den başlıyodur . TVS almayı pek istemiyorum nedeni hem şekli hemde yakın zamanda orta okul yaşlarındaki bir çocuğu travma etkisine sokacak kadar ilginç ve kötü görüntülere şahit olmamdır . Hakikatten apaçinin hakkını vermiş böyle saçlar dik elde kolon üstte yakası kaldırılmış çakma polo giyen bi kaç gence maruz kaldım .

Motosikleti
FAZER 8
Babos bir elin 5 parmağı bir değil ama sana kalmış bi şey

Fikir istiyorum zaten . "Bak bende bu vardı gerçekten iyiydi şu kadarda yol yaptım hem tipi falanda iyi bence al derim ama sen bilirsin " demenii istiyorum

Deneyimlerinizi paylaşın istiyorum

uzun yola giderim diyorsan racing tarzda eğilerek kullanacağın modellerden uzak dur alçak motor rüzgardan az etkilenir 100-120 km hızlarda rüzgar bedeni geriye iteceğinden uzun yolda yorar ön camın bayağı faydası oluyor dolayısıyla chopper motorlar mantıklı ama önünde yarım grenaj olan naket modellerde güzel ve rahat olur bisan roadstar 250 veya kanuni vulture bajaj discovery 150

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar