Ybr lastik seçimi

İyi akşamlar arkadaşlar 2008 ybr 125 motosikletim üzerinde cst marka lastikler var ve arka lastik kabak adeta buzda dans eder gibi gidiyorum yolda metzeler me22 lastik buldum internetten 2014 49.hafta üretim tarihli sizce almalı mıyım ? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim teşekkür ederim.

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Yeni tarihli almalısın bence bu süre zarfında iyi muhafaza edilmemiş olabilir. Michelin city grip yada pirelli tavsiye ederim.

Benim motorumun da lastik ebatları ybr ile aynı ben michelin pilot street taktırdım gayet memnunum toplam 280 tl ye geldi. Metzeleri kullanmadığım için karşılaştıramam ama yağmurda da sürdüğümde virajlarda ve frende tutuş sağlıyor.

Stock lastik dışında michelin me 22 pirelli vs gidişini etkiliyor mu? 80 km/h üstünde her an düşecekmişim gibi hissediyorum da buna çare olacak mı?

Kullanacağın yol kalitesi iyi ve bol bol kuru asfaltsa Michelin, bol stablize parke vs. ise pirelli, karışık dersen metzeler. Ben metzeler kullanıyorum yaklaşık 7bin km dir gayet memnunum fren mesafesi olsun yatış açısı olsun güven veriyor. Her yola gider.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------

Gidonu fazla sıkma,dizlerinle daha sıkı tut depoyu.Ben tek elle 140 yapıyorum.

140 iddialıymış ben 135 civarında devir kesiciye soktum stock dişli. Sanırım metzeler'in etkisi var boyut olarak.

Kullanacağın yol kalitesi iyi ve bol bol kuru asfaltsa Michelin, bol stablize parke vs. ise pirelli, karışık dersen metzeler. Ben metzeler kullanıyorum yaklaşık 7bin km dir gayet memnunum fren mesafesi olsun yatış açısı olsun güven veriyor. Her yola gider.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------

140 iddialıymış ben 135 civarında devir kesiciye soktum stock dişli. Sanırım metzeler'in etkisi var boyut olarak.

Benimki 200cc,140'ı rahat yapıyorum anlamında söyledim son hızım 140 değil.Orjinal ölçü ise lastiklerin markasının önemi yok sadece güven verir ben cstleri kullanıyorum hala.

Benimki 200cc,140'ı rahat yapıyorum anlamında söyledim son hızım 140 değil.Orjinal ölçü ise lastiklerin markasının önemi yok sadece güven verir ben cstleri kullanıyorum hala.

Hah şimdi oldu. Bu arada lastiğin önemi var gerçekten devir/hız grafiği değişiyor. Desenlerden midir nedir biraz fark ediyor. Yaklaşık 3-5 km/h az gösteriyor aynı devre göre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ybr ve 140 hocam gerek yok bence 70 km bile geçmeyiniz

ben michelin pilot street kullanıyorum memnunum. ankaranın kara kışında da kulllandım izmirin yaz sıcağında da. gayet iyi bir lasik. Kesinlikle sana da öneririm.

Lastik alacaksan en iyisi metzeller yalniz piyasada yeni tarihli bulmak zor lastigin ciftini 250 tlye aldim 50 tl ye rot ayari ile takmada dahil 300 tl ye mal oldu ilk surdugumdeki izlenimi cok iyi tirlarin yolda biraktigi duz cizgilerden bile neredeyse etkilenmiyorsun duz bir sekilde sallanmadan gidersin rot ayari mutlaka yaptir cok ise yariyor

ön metzeler me22( modelden emin değilim ama ybr için olanından) arka pirelli dura traction benim ybrde okul için şehirde ön lastik yağmur çamur vs de hiç kaymadı arka lastik çok kaydı. fakat köy yolunda toprak ve dere(yağmurla dere akmaya devam ediyor tabi) yolunda ön teker kayarken arka teker pati çeke çeke bile tutuyordu. benim önerim şehir içi binilecekse metzeler takım köyde binilecekse dura traction takım olurdu

Ben genelde sehir ici kullanıyorum bazen uzun yol da yapmak istiyorum seçimim metzeler olacak galiba

İyi akşamlar arkadaşlar 2008 ybr 125 motosikletim üzerinde cst marka lastikler var ve arka lastik kabak adeta buzda dans eder gibi gidiyorum yolda metzeler me22 lastik buldum internetten 2014 49.hafta üretim tarihli sizce almalı mıyım ? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim teşekkür ederim.

aynı lastiklerden aldım bende kampanyalı hatta hiç düşünme direk al tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar