Merhaba, cumartesi günü hava yağışlı olacağı için tercih etmedim. Tek gitseydim tercihim olabilirdi ama artçım var kuzenim ve üşütüp hastalanmasını istemem. Saat en geç 6-7 gibi çıkmak isteme nedenim de silivriye kadar genellikle yoğunluk oluyor sabah trafiğinde onu bir an önce atlatmak ve günü birlik bir gezi yapmayı planladığım için erken yola çıkıp 10-11 gibi şehitlikte olursam bana yeter gibime geliyor. Daha önce aynı yolu günü birlik kymco like 125 ile yapmıştım ki o yüzden şu anda nc ile yorulurum zor olur gibi bir düşüncem yok açıkcası
Amacım tam gününde şehitliğe gidip şu anda özgür (göreceli tabi

) bir şekilde yaşamamızı sağlayan bu vatan evlatları için 1 fatiha okumak ve bakımını yaptığım motosikletimle uzun yola çıkıp iş stresinden falan uzaklaşmak olacak benim için
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
yeni gördüm kusura bakmayın, ebc nin nc700x için debriyajı var özellikle alacaksanız debriyaj yayları ile birlikte alın servis kitapçığı 41.7 mm sınır diyor yaylar için hattinden fazla kısalmış yaylar da debriyajda ses yaptırır. Benim de değişmesi gerekiyor benden önceki arkadaş sürekli yarı debriyaj şeklinde kullanmış şu an idare ediyor ama aynı ses sorunu benim motorda da var. Bir sonraki bakımda onu yapacağım çünkü debriyaj işi için motor yağının tekrardan boşalması gerekiyor ki ben daha 500km önce değiştirdim

Ayrıca debriyaj açılmışken plakaları da ölçmek gerek servis kitapçığı 2.1mm sınır diyor, onlarda da sorun varsa 1 sette orjinal honda çelik plaka almak gerekecek.
Beklerseniz 2 aya falan ben debriyaj değiştiririm. Birlikte yapabiliriz. Debriyajın komple seti 250-300 lira gibi bir fiyata geliyor. Balata, plakalar ve yaylarla EBC marka
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
Ben program ve kalabalığa ters bir şekilde düşündüm. Cuma gününe olan işlerimi ayarladım ve çok kalabalık olmayacağı zaman gideyim diye bu şekilde düşündüm hem hava durumuna bakınca da cuma günü güneşli gözüküyor şimdilik öyle olursa daha da güzel olur günübirlik gidip gelmeyi dönüşte de tekirdağda köftemi yemeyi düşünüyorum