Sanırım dedğiniz gibi olucak bi şekilde bi tanesinin üzerine oturmam gerekiyo
Yorumunuz için teşekkürler hocam.Sanırım hayalimden vazgeçtim gibi bişey.Duke 200 e yönelicem inşallah.Peki bu konuda ne diyorsunuz başlangıç için fazla olurmu duke 200 daha önce uzun yıllar bisiklet kullandım.Az da olsa scooter tecrübem var
selamlar
ben arka çanta konusunda epey model denedim. bu model dışındakiler yakışmıyor. bu model ise epey heybetli hale getiriyor motoru. kesinlikle tavsiye ederim
[url]http://i.hizliresim.com/L162Va.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/gZGn1N.jpg[/url]
Hocam bomba atıp kaçmışsınız
Dikkatli baktım ama göremedim, çantanın marka-modeli nedir ? Başka arkadaşlar da sormuşlar çanta demirini nerden edindiniz, orjinal mi ?
Cevaplandırırsanız sevinirim, güle güle kullanın.
s.a arkadaşlar bu wr x ile arazi gezintileri olmaz mı amaç hard kros yapmak değil zaten bunu r ile de yapamayız ama x'de arazide gezdirmez mi bizi ? kullanan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim.. şimdiden teşekkürler
Merhaba,
Yamaha YBR 125 ESD ile konfor bazında kıyaslama yapabilir misiniz arakadaşlar?
YBR 125 sahibiyim. Arada büyük bir performans farkı yok elbette ancak 5 beygirlik bir fark var. Bir takas yapma ihtimalim mevcut.
YBR 125 ile hafta sonu 250-300 KM yol yaptığımız oluyor eşimle. Onun haricinde hafta içinde sürekli birlikte ulaşımımızı sağlıyoruz.
Keşke YBR'yi vermeseydik dedirtir mi sele konusunda
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
Üst mesaja ekleme yapmak istiyorum, Çözülebilir mir sıkıntı mıdır sele rahatsızlığı?
Artçılı iseniz ikiniz de ybrnin konforunu ararsınız
R modeline X lastiklerinden takabiliyor muyuz???
bir de X ve R modellerine sahip arkadaşlar son ödediğiniz trafik sigortası ücretleriniz yazarsanız sevinirim.
ülke öyle bir hal aldı ki trafik sigortasına göre motor seçer olduk.
zaten seçenekler kısıtlıydı.
neyse daha fazla dertlenmek istemiyorum. bilen varsa yazarsa çok sevinirim.