Bende de yapıyordu, vites kolunu biraz daha sert kullan yapmaz.
Merhaba arkadaşlar
Zincir ve dişliyi degiştirecegim orjinalmi almalıyım yoksa orjinalden daha iyi zincir markası ve dişli varsa yazarsanız sevinirim. bir de dişli boyutları nasıl olmalı boyut olarak lastik olarakta inova 90/90/18 buldum arka için 80 tl almalımıyım uygunmudur.
Kış lastigi metzeler me 22 var nasıl onumu almalıyım 90/90/18 boyut 120 tl fiyatı var. onu alsam yazın sıkıntı yaşarmıyım.
senin bana önere bilecegin bir lastik varmı varsa link ve bilgilerini verebilirmisin
çok tşkr ederim kardeşim ilginden dolayı yazın gönül rahatlıgı ile kullana bilirmiyim birde tubeless mi bu lastik
Merhaba arkadaslar. 2. El aldigim yeni kasa tvs apache motorumun uzerinde arka canta ve canta demiri mevcut. Fakat canta demirini cikardigimizda takilacak olan artci icin tutamak yokmus yeni farkettim. Elinde fazla olup ucretini verip alabilecegim arkadas varmi. Yardimci olabilirmisiniz tesekkurler.
tamam kardeşim çok sagol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
kardeşim dişli boyutları kaç olursa iyi olur birde zincir orjinalmi takayım?
İlgilendigin tesekkur ederim hocam. Bu sayfayi demin bende gordum fakat evet ucretten dolayi buradaki arkadaslar belki yardimci olur diye sormak istedim. Motoru yeni aldim biraz maddi skinti var o yuzden. İkinci elde olsa olur benim icin hic sorun degil. O parca satan abiye nasil ulasabiliriz ben Kayseri deyim
Hocam orjinali en iyisi bence. Öne 14 taktım alt devirler ölüyor biraz. Sen orjinal oringli zincir setini taktır. Gözün kapalı bin
arkadaşlar motorun 10bin bakımı geldi.Zincir değiştirmeyi düşünüyorum.ucuz olarak ne tavsiye edersiniz?
Hocam tesekkur ederim Bende irtibata gecerim insallah elinde vardir
Hocam orjinali en iyisi bence. Öne 14 taktım alt devirler ölüyor biraz. Sen orjinal oringli zincir setini taktır. Gözün kapalı bin