küresel ısınmanın en büyük sebebi o araba
Bu seatları çok seviyorlar piyasada araba kalmadı hepsi bu halde hatta 1.7 corsa bile yok oynanmamış.
küresel ısınmanın en büyük sebebi o araba
pd160 motoru onu çok açık arabalardan,bide ucuz çoğu tercih etmeye başladı. bide corsa ya göre tipi daha bi albenili onunda etkisi vardır bence.Bu seatları çok seviyorlar piyasada araba kalmadı hepsi bu halde hatta 1.7 corsa bile yok oynanmamış.
seat zaten tam apaçi arabası olmaya başladı. bizim CG cilere dönecekler yakında adamlar
pd160 motoru onu çok açık arabalardan,bide ucuz çoğu tercih etmeye başladı. bide corsa ya göre tipi daha bi albenili onunda etkisi vardır bence.
benim bi arkadas alacak 1.7dti,spacy le araya dereye giren tayfadan :mrgreen;
cg nin üstüne yatarak gidendir bizim orda apaçi
istanbul da işler biraz daha değişiyor abi
valla 4 yıldır istanbuldayım buranın apaçisi nasıldır anlamadım hala... başganlar bu arada birbirimizi faceden de ekliyek beyaa https://www.facebook.com/profile.php?id=100011257065799
baskan fake hesap mi verdin resim yok yav :mrgreen:
ahahahahha derslere etkisi çok mühim abi,seneye sınavım var malum. Bu arada rüyamda bizimkiler bana mobilet almıştı, karda kista suruyodum :mrgreen:başgan hesabı daha yeni açtım eski hesabımı kökten kapattıydım derslerden kalmayayım diye. hakkaten de etkisi oldu. 6 dersin bütünlemesine girip de en kötü cc ile geçtim hepsini.:mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
haa resim istersen orada vestel racing team diye bir foto paylaşılmış o fotodaki en ufak görünen ve en zayıf olan benim
ahahahahha derslere etkisi çok mühim abi,seneye sınavım var malum. Bu arada rüyamda bizimkiler bana mobilet almıştı, karda kista suruyodum :mrgreen:
Ben de bakıp ne civic'miş arkadaş kaç gündür bitmedi diyordum. Makara varmış meğer.![]()
baba aslen Meksikalı galiba :mrgreen:yok derslerin etkisinden değil o benim kilo almış halim. daha önce uzun saçlıydım üstüne bir de:mrgreen: babam tüfekle vurmakla tehdit edince kestirdik tabi
Ben de bakıp ne civic'miş arkadaş kaç gündür bitmedi diyordum. Makara varmış meğer.![]()
yok baba uygur asıllı ama meksikalı gibi davranır.Lemmy Kilmister e benzer tip olarak da.( google den arayınız lemmy amcayı)... evde altı patlar da var bi tane. ilerde param olsun babamla beraber chopper ile gezeceğiz.baba aslen Meksikalı galiba :mrgreen:
civic ten çok her türlü araç ve motosiklet var abi :mrgreen:
yok baba uygur asıllı ama meksikalı gibi davranır.Lemmy Kilmister e benzer tip olarak da.( google den arayınız lemmy amcayı)... evde altı patlar da var bi tane. ilerde param olsun babamla beraber chopper ile gezeceğiz.
eger o biyiklar yoksa saymam valla,ama hazır 6 patlarda varken chopper farz olmuş gibi duruyo![]()
Bu seatları çok seviyorlar piyasada araba kalmadı hepsi bu halde hatta 1.7 corsa bile yok oynanmamış.
mazhar başgan seni de ekliyek faceden
Dns değiştirmekten ciğerim soldu :mrgreen:
umarım aklımda ki şey için değildir :queen: