Honda Civic Vtec 2 Video Klip

millet ya yol yapmak istiyorum. aslında bana uygun alet inazuma gibi görünüyor ama, deli gibi içiyor üstüne bir de gitmiyor hayvan. ne yapacağuk bilmiyom

Hocam zor sordun vallahi önemli olan senin bütçe.İnazuma totoyu kaldıramıyor ama çok üzmez baya konforlu fakat çanta ıvır zıvır derken fiyat alıp başını gidiyor ben şahsen onun yerine xmax250 alırdım.Dl650,xt660 vs gibi motorlar yüksek sana uyarmı bilemem ve 10 yaşındakiler anca 16-17 bin lira.

Hocam zor sordun vallahi önemli olan senin bütçe.İnazuma totoyu kaldıramıyor ama çok üzmez baya konforlu fakat çanta ıvır zıvır derken fiyat alıp başını gidiyor ben şahsen onun yerine xmax250 alırdım.Dl650,xt660 vs gibi motorlar yüksek sana uyarmı bilemem ve 10 yaşındakiler anca 16-17 bin lira.

işte hocam sıkıntı orda zaten max 12.000 bütçe; inazuma tek silindir olsa yeminle daha iyi giderdi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

kardeş senin ybr fena haa çok şekil duruyor maaşallah

bu ybr yüzünden arkadaşı bizim oraların tayfasından bayağı tehdit etmişler abi

Snappy x, eyvallah dostum.

Mustafa,aynen inazuma güzel ama dedirtiyor, sym wolf tarzı motorlar olmaz mı pulsar200 felan.

Sti

sa beyler burda muahbbet koyuymuş:)
vease başkan
Aleyküm selam.Muhabbet fena buram buram ... kokuyor.:)

işte hocam sıkıntı orda zaten max 12.000 bütçe; inazuma tek silindir olsa yeminle daha iyi giderdi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

bu ybr yüzünden arkadaşı bizim oraların tayfasından bayağı tehdit etmişler abi

snappy de benle yasit başkan, bu arada alacağınız olsun. kaç gündür yokum,okul telefonuma el koymuş. hesapların şifresini unutmuşum,kimsede ozan nerde dememiş yaooovvvv

Ozan, ahahahahha aynen la nerdesin kaç gündür bende fazla giremiyom.Şifreni 34sti34 yap unutmazsın.:mrgreen:

Mustafa için edit: Hocam xmax250 hakkında ne düşünüyon bence baya mantıklı gibi hem konfor,hem bagaj kapasitesi,hem kalite felan herşey yerinde.

Sti

Ozan, ahahahahha aynen la nerdesin kaç gündür bende fazla giremiyom.Şifreni 34sti34 yap unutmazsın.:mrgreen:

Mustafa için edit: Hocam xmax250 hakkında ne düşünüyon bence baya mantıklı gibi hem konfor,hem bagaj kapasitesi,hem kalite felan herşey yerinde.

gmsilide unuttum zar zor buldum :D xmax 250 yerine mondial in neydi bu 250 lik enduro,onu almak daha mantikli gibi

hah millet pardon yeni geldim SYM wolf düşünüyorum ama kalitesi nasıldır bilemem; xmax bilmiyorum scooter sonuçta ama denemek lazım,mondial rx3 evo aradığım gibi ama kalitesi hariç;
olmadı inazumaya dişli atarız. da abi o motora 6 tane vitesi neden koymuşlar onu anlamıyorum. 1. vites le 2. vites normal olup da 3 4 5 aralığını biraz geniş yapsalarmış felaket olacakmış

hah millet pardon yeni geldim SYM wolf düşünüyorum ama kalitesi nasıldır bilemem; xmax bilmiyorum scooter sonuçta ama denemek lazım,mondial rx3 evo aradığım gibi ama kalitesi hariç;
olmadı inazumaya dişli atarız. da abi o motora 6 tane vitesi neden koymuşlar onu anlamıyorum. 1. vites le 2. vites normal olup da 3 4 5 aralığını biraz geniş yapsalarmış felaket olacakmış

Hacı bizim bi abide var sym wolf vallahi ben o motoru beğendim açıkçası yani o paraya iyi bir şeçenek,abinin motoru 53 binde illaki ufak tefek sorunlar yaşamıştır ama öyle büyük bir sıkıntı yaşamadı hala biniyor.

Hacı bizim bi abide var sym wolf vallahi ben o motoru beğendim açıkçası yani o paraya iyi bir şeçenek,abinin motoru 53 binde illaki ufak tefek sorunlar yaşamıştır ama öyle büyük bir sıkıntı yaşamadı hala biniyor.

yaw hiç yakından görme fırsatım olmadı sym wolf'u o yüzden bilmiyorum yani kullanan yok burası komple cbr dolu

Sti

altin elbiseli adam in 250cc karşılaştırmasında Wolf u kimse beğenmemisti yav,onuda bi dikkate alalım bence. Başkan aslında bütçene uygun eski kasa 500cc falan enduro bulamazmıyız?

altin elbiseli adam in 250cc karşılaştırmasında Wolf u kimse beğenmemisti yav,onuda bi dikkate alalım bence. Başkan aslında bütçene uygun eski kasa 500cc falan enduro bulamazmıyız?

valla başgan ben 500 cc commuter buldum cbf500 amma ammma ammaa temizi çok zor kimse bakmamış cbf lere bir de parçasını bulmak bayağı bir mesele

valla yüksek cc,eski kasa enduro senin daha çok işini görür gibime geliyo başkan.

valla başgan enduro iyi olur. 2002 bmw f650gs almaktan son anda döndüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

MazhaRR senin için gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar