Aslında sakin kullandım sayılır sırf yakıtı ölçmek adına ama sonuç bu şekilde çıkıyor yarın tekrar doldurup deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak
normal kardeşim hiç canını sıkma,şehir içinde dur kalk,yokuş,bayır,artçıda varsa birde hızlanmak için gaz vermen gerekiyor haliyle bu yakıtın çok normal,,ben 250 x max la istanbulda 5 lt görüyordum trafikte
ancak uzun yola çıkarsın ozaman anlarsın ne kadar yaktığını,,ben eşimle istanbuldan mudanyaya gidip bir tekneye bakıp tekrar geri geldik ortalama yakıtım 3,6 lt idi
o 3 lt yakıyorum diyenlerin kullandığı şekilde deneme mahiyetinde bende kullandım bir ara,100 km de 2,8 lt gidip geldim ama bide bana sor nasıl geldim,,öle gaza ani basmak yok çok az bir şekilde ve yokuş aşağı hiç gaz vermeden gitmek falan,tabi artçı yok yalnız bi şekilde bide en dandik scooterlerden tokat yiye yiye,,olmaz olsun öyle gitmek fenalık geldi,,ama 2.8 lt gidip geldim ancak bir sefer denedim okadar
okadar hesap yapacaksan 100cc motor al derler adama ,,ben 250 liği satıp 400 aldım,bu dahada fazla yakıyor 250 liğe nazaran,250 likle şehir içi km de 170-185 krş arası ortalama,yakıyordum 400 le 210-225 krş yakıyorum genelde 2 kişi, öyle çok agrasifte kullanmıyorum hani,ama memnunmusun dersen memnunum,sende motorundan memnunsan takma kafana keyfini çıkar