Ege Turu için gezilecek yerler tavsiyeleriniz

Katılım
4 Şub 2016
Mesajlar
42
Merhaba
Temmuz ayı içerisinde 9 günlük tatailimi ege turu yaparak geçirmeyi planlıyorum. Bu iş için dizel bir otomobil kiralıyacağım.

Benim aklımda olan gezilcek yerler aşağıda sıraladım. Ama sizde mutlaka git gör diyeceğiniz yerleri eklerseniz sevinirim.

Bozcada
Babakale
Behramkale
Akçay
Ayvalık
Bergama
Çeşme
Alaçatı
Kuşadası
Şirince
Efes Harabeleri,
Didim
Milas
Bodrum
Datça
Muğla köyçeğiz
Fethiye
Ölü deniz
Kaş
Kaputaş plajı


Bu rota içeerisinde mutalaka şurayada uğra, Bunuda yap diyeceğiniz yerler varmı.

Saygılarımla
 
Katılım
11 Ağu 2015
Mesajlar
766
Güzel bir liste temmuz ayında bende benzer bir gezi yapabilirim umarım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur :)
 
Katılım
21 Şub 2016
Mesajlar
23
Bu harika gezi icin,temmuz yanlis ay.Haziran yada eylul oneririm,kalabalik ve trafik deli eder.Yorulursun ...
 
Katılım
25 Eyl 2014
Mesajlar
1,913
Meraklısıysanız sasalı kuş cennetine uğrayın, Seferihisar da da güzel yerler varmış diyorlar (daha önce hiç gitmedim)
 
Katılım
8 Ara 2011
Mesajlar
3,526
Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Çok teşekur ederim.
Peki bana şurayı mutlaka gör diyeceğiniz bir yer varmı.
Mesela rotam üzerinde Sütüven Şelalesi varmış :)

Marmaris'te tekne turu yapman lazım. Hem adalar turu hem Dalyan turuna katıl.

Ölüdeniz'de tekne turu ile Kelebekler vadisini gör. Yine Ölüdeniz'de Kabak Koyu da iyidir.
 
Katılım
11 Ağu 2015
Mesajlar
766
Ben bodrumda bi tekne turu yapmıştım eğlenceli oluyor heleki yüksekten suya dalmayı seviyorsan :))
 
Katılım
4 Şub 2016
Mesajlar
42
Katılım
13 Eki 2015
Mesajlar
1,106
hocam kaz dagindaki virajlara dikkat edin cok kamyoncu oluyor ve cok fazla dikler canakkaleyefe ugrayin bozca adadan gecip gitmeyin direk :)
 
Katılım
11 Ara 2015
Mesajlar
1,352
Hocam geçerken manisaya uğra :mrgreen: Manisa kebabı yiyin, bende yanınıza mesir macunu,kuru üzüm vereyim yersiniz.:)
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Kas 2014
Mesajlar
3,435
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günübirlik gidebileceğimiz yerler varmı ? veya cumartesi öğlen çıkıp pazartesi iş başı yapabileceğimiz ? malum 2 ay kaldı yaza :D
 
Katılım
13 Eyl 2013
Mesajlar
3,093
şirinceye arabayı bırakıp minibüs ile çıkın derim :) 1- çıkması gerçekten can sıkıcı, yol yokuş ve çok dar. otobüsler falan dönerken kaza ihtimali oluyor. 2- park edecek yer olmuyor. hatta bence şirinceye gitmeseniz bile olur. çok boş bi kalabalık, ufak incik boncuk satılıyor bir sürü, adım atacak yer olmuyor, şaraplarıda pek güzel değil. :)
 
Katılım
9 Mar 2014
Mesajlar
491
Bir İzmirli olarak şu Çeşme'de görülecek ne var bir ben anlamadım sanırım. Güzel kıyısı olan İstanbul gibi düşün. Plakalarda 34 oluyor zaten. İstanbullu kendine benzetti orayı.

Çok bir şey yapmana gerek yok. Kıyı boyu sakin sakin in, her virajın her koyun tadını çıkar. Nereyi beğendin orada kal. Mesela Yeni Foça, Eski Foça, Karaburun, Sığacık hani bunlar nerede listede?

Marmaris, Turunç falan derken bayağı yer var oralarda. Çok güzel bir gezi olur. Hayırlısı olsun.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
6 Mar 2011
Mesajlar
1,442
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Marmaris gökova-turunç-selimiye-bozburun.
 
Katılım
18 Eki 2013
Mesajlar
517
Gökçeadayı es geçmeyin sakın,sakin ve organik naturel bir tatil destinasyonu, lay lal lomu yok, daha sesssiz ve sakin bir yer bulamazsınız.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst